-

Prosessipäivät 2019

Prosessipäivät 2019

Seitsemättä kertaa järjestettävät Prosessipäivät on kiistatta Suomen palvelu- ja prosessijohtamisen kärkitapahtuma. Liity yli 500 ammattilaisen verkostoon.

Vanhan teollisen ajan talous perustui sisäisiin mittakaavaetuihin, suuruuden ekonomiaan. Uuden teollisen ajan talous perustuu ulkoisiin tekijöihin, verkostovaikutuksiin ja verkostorakenteeseen, jossa verkoston arvo kasvattaa kaikkien verkostossa toimivien arvoa. 

Ekosysteemi on digitaalisen liiketoiminnan uusi kivijalka. Toimiminen monimutkaisissa verkostoissa asettaa uusia vaatimuksia myös palvelu- ja prosessijohtamiselle. Verkostoissa (#ekosysteemit), joissa organisaatiot, järjestelmät, palvelut, kumppanit, asiakkaat kuin myös kilpailijat ovat älykkäästi integroituneet toisiinsa, pitää tuntea uudet mahdollisuudet (#alustatalous, #API), toimia ja kehittää ketterästi (#ITIL4, #SAFe, #DevOps, #VeriSM, #Agile, #Lean), hankkia ja hallita järkevästi (#SIAM, #data, #analytics) ja katsoa rohkeasti eteenpäin (#blockchain, #AI, #ML, #XR).

Prosessipäivät tarjoaa kaksi päivää kestävän läpileikkauksen palvelu- ja prosessijohtamiseen integroitujen ekosysteemien maailmassa näkemyksellisten keynote puheenvuorojen ja käytännönläheisten case esitysten avulla.

Ohjelma päivittyy kevättä 2019 kohti. Tervetuloa mukaan 20.-21.5.2019 Helsingin Messukeskukseen!

Kumppaniksi? Puhujaksi? Lisätietoja? Ota yhteyttä info@prosessipaivat.fi
 

-

LinkedIn klinikka

Prosessipäivillä verkostoidutaan! Tapahtuman avaa LinkedIn Trainer Kati Saario esittelemällä parhaat keinot verkostoitumiseen, parempi verkosto, parempi bisnes. Näyttelyalueelle avaamme myös LinkedIn klinikan, jossa on mahdollista käydä hakemassa vinkkejä oman henkilöbrändin luomiseen sekä ammatillisen verkoston rakentamiseen. Klinikalla on paikalla myös valokuvaaja ja näin tapahtumavierailla on mahdollisuus päivittää profiilikuva ammattilaistasolle.

-

Jatkojen jatkot!

Viimeisen keynote puheenvuoron jälkeen jatkamme aamulla aloitetun teeman mukaisesti verkostoitumisen parissa. Messukeskuksessa aloitamme Prosessipäivien jatkot pienen syötävän ja juoman siivittäminä. Ahkerimmat verkostoitujat voivat jatkaa iltaa vielä tämänkin jälkeen, jatkojen jatkot pidetään tänä vuonna Helsingin Hard Rock Cafessa!

-

Puhujat

Kati Saario

LinkedIn expert and Trainer I Business and Career Coach I entrepreneur

Kati Saario

Happy Customer Company #linkedinvinkit

Harri Ketamo

Founder, Chairman

Harri Ketamo

HeadAI

Antti Vuorela

Special Researcher

Antti Vuorela

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Reko Lehti

CTO and Executive Partner

Reko Lehti

Taival

Juha Mäkinen

Director, Service Management Office

Juha Mäkinen

Valmet Oyj

Juha Berghäll

CEO, Co-Founder, ONEiO

Juha Berghäll

Service-Flow Oy

Hinnat

Prosessipäivät 2019

1090 €
+alv. 24%

Osta heti

Prosessipäivät 2019 (2 osallistujaa)

2080 €
+alv. 24%

Osta heti

Prosessipäivät 2019 (3 osallistujaa)

2970 €
+alv. 24%

Osta heti

Prosessipäivät 2019 (5 osallistujaa)

4450 €
+alv. 24%

Osta heti

Prosessipäivät 2019 (10 osallistujaa)

7900 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä. Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@prosessipaivat.fi tai Elina Halonen p. +358 40 735 9265.

Messukeskus

Messuaukio 1
00520 Helsinki

Aloita navigointi