-
-

Prosessipäivät 2019

Prosessipäivät 2019

Seitsemättä kertaa järjestettävät Prosessipäivät on kiistatta Suomen palvelu- ja prosessijohtamisen kärkitapahtuma. Liity yli 500 ammattilaisen verkostoon.

Vanhan teollisen ajan talous perustui sisäisiin mittakaavaetuihin, suuruuden ekonomiaan. Uuden teollisen ajan talous perustuu ulkoisiin tekijöihin, verkostovaikutuksiin ja verkostorakenteeseen, jossa verkoston arvo kasvattaa kaikkien verkostossa toimivien arvoa. 

Ekosysteemi on digitaalisen liiketoiminnan uusi kivijalka. Toimiminen monimutkaisissa verkostoissa asettaa uusia vaatimuksia myös palvelu- ja prosessijohtamiselle. Verkostoissa (#ekosysteemit), joissa organisaatiot, järjestelmät, palvelut, kumppanit, asiakkaat kuin myös kilpailijat ovat älykkäästi integroituneet toisiinsa, pitää tuntea uudet mahdollisuudet (#alustatalous, #API), toimia ja kehittää ketterästi (#ITIL4, #SAFe, #DevOps, #VeriSM, #Agile, #Lean), hankkia ja hallita järkevästi (#SIAM, #data, #analytics) ja katsoa rohkeasti eteenpäin (#blockchain, #AI, #ML, #XR).

Prosessipäivät tarjoaa kaksi päivää kestävän läpileikkauksen palvelu- ja prosessijohtamiseen integroitujen ekosysteemien maailmassa näkemyksellisten keynote puheenvuorojen ja käytännönläheisten case esitysten avulla.

Vaikka nyt ostatkin possun säkissä, lupaamme, että et tule pettymään! Ohjelma päivittyy kevättä 2019 kohti. Hanki siis Early Bird -lippusi tapahtumaan 15.tammikuuta mennessä! Tervetuloa mukaan 20.-21.5.2019 Helsingin Messukeskukseen!

Kumppaniksi? Puhujaksi? Lisätietoja? Ota yhteyttä info@prosessipaivat.fi
 

Osallistuminen

Ps. voit maksaa myös laskulla!

Prosessipäivät 2019

1090.00 €
+alv. 24%

Osta

Prosessipäivät 2019 - EARLY BIRD - 15.1.2019 asti

890.00 €
+alv. 24%

Osta

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä. Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@prosessipaivat.fi tai Elina Halonen p. +358 40 735 9265.

Tapahtumapaikka

Messukeskus

Messuaukio 1
00520 Helsinki