-

3PMO-tapahtuma – 10.6.2020

POHJOISMAIDEN MERKITTÄVIN PROJEKTI- JA PMO-AMMATTILAISTEN KOHTAAMINEN

Projektisalkku on silta, joka yhdistää organisaation strategian ja projektitoiminnan. Projektisalkun johtamisen tehtävänä on priorisoida ja valita toteutettaviksi oikeat projektit ja seurata, että ne tehdään oikein. Viisaalla priorisoinnilla ja päätöksenteolla johdettu salkunhallinta varmistaa, että organisaatio pystyy hyödyntämään bisnespotentiaalinsa tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Kuinka saat bisnespotentiaalisi käyttöön omassa toiminnassasi? Tämän vuoden 3PMO-tapahtumassa käydään läpi salkkuja erityisesti priorisoinnin ja päätöksenteon näkökulmasta. Tapahtumassa käsitellään miten erilaisia salkkuja hyödynnetään tuotekehityksessä, asiakastoimituksissa, toiminnankehityksessä ja muissa eri ympäristöissä. Voiko organisaatio pärjätä yhdellä mallilla vaikka on useita projektityyppejä? Kuka johtaa salkkua, kuka priorisoi ja millä kriteereillä? Tekeekö joku päätöksiä ja milloin ne pitäisi tehdä ja millä perusteilla?

Tapahtumapaikkana 10.6.2020 on Tampere-talo. 

Ohjelmassa on mukana viisi case-puheenvuoroa, joiden aikana syvennytään yhdessä tapahtuman teemoihin. Ohjelmaa julkaistaan nyt kevään aikana tapahtumasivustolla. 

Osallistuminen ja hinnat 2020:

  • Early Bird hinta 490e + alv 24% (voimassa 15.3.2020 asti).
  • Normaalihintainen osallistuminen: 590e + alv24%
  • PRY-jäsenhinta: 520e + alv24%

PRY-jäsenhintaa sovelletaan Projektiyhdistyksen organisaatio- ja henkilöjäseniin. Yli 3 hengen ryhmille on tarjolla edullisia ryhmäpaketteja. Halutessasi kysy lisää ryhmäpaketeista: aleksi.rustholkarhu@wakaru.fi. 

Projektiyhdistys ry

Projektiyhdistys toimii 3PMO-tapahtuman isäntänä. Projektiyhdistys on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää pry.fi

Lisätiedot tapahtumasta: Aleksi Rustholkarhu, aleksi.rustholkarhu@wakaru.fi

Hinnat

Early Bird: 1 osallistuminen: 3PMO 2020

490.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Early Bird: Ryhmä, 3 osallistumista: 3PMO 2020

1410.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Early Bird: Ryhmä, 4 osallistumista: 3PMO 2020

1880.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Early Bird: Ryhmä, 5 osallistumista: 3PMO 2020

2250.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Ostettu osallistuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä ja tämän jälkeen rekisteröityminen tapahtumaan on sitova, eikä sitä näin ollen voi peruuttaa. Peruutusehdot koskevat myös sairaustapauksia. Mikäli olet estynyt pääsemään paikalle, voit siirtää osallistumisen kuluitta toiselle henkilölle. Korvaava henkilö sitoutuu noudattamaan peruutus- ja muutosehtojamme. Tilaukseen liittyvissä muutoksissa tulee olla yhteydessä info@oppia.fi. 

Kumppanit

Adapro
Thinking Portfolio Oy

Sijainti

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55
33101 Tampere

Aloita navigointi