-

3PMO-tapahtuma 9.6.2021

POHJOISMAIDEN MERKITTÄVIN PROJEKTI- JA PMO-AMMATTILAISTEN KOHTAAMINEN

3PMO:n uusi normaali saapuu tapahtuman muodossa keskiviikkona 9.6.2021! Ohjelmarunko ja tapahtuman tarkempi sisältö julkaistaan pian.

Osallistuminen ja hinnat 2021:

  • Normaalihintainen osallistuminen: 590e + alv24%
  • PRY-jäsenhinta: 520e + alv24%

PRY-jäsenhintaa sovelletaan Projektiammattilaisten organisaatio- ja henkilöjäseniin. Yli 3 hengen ryhmille on tarjolla edullisia ryhmäpaketteja. Halutessasi kysy lisää ryhmäpaketeista: aleksi.rustholkarhu@wakaru.fi. 

Projektiyhdistys ry on nyt Projektiammattilaiset ry!

Projektiammattilaiset ry, toimii 3PMO-tapahtuman isäntänä. Projektiammattilaiset on valtakunnallinen ja toimialasta riippumaton projektiammattilaisten verkosto ja -osaamisen kehittäjä sekä alan aktiivinen kansainvälinen toimija. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkostosta löytyy projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta voit sertifioida oman maailmanluokan projektiosaamisesi. Lue lisää pry.fi

Lisätiedot tapahtumasta: Aleksi Rustholkarhu, aleksi.rustholkarhu@wakaru.fi

Hinnat

3PMO-tapahtuma 9.6.2021

590.00 €
+alv. 24%

Osta heti

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Jos tapahtuma perutaan koronaviruksen takia, osallistumismaksu hyvitetään. Jos tapahtumaa joudutaan siirtämään enintään 3 kk tai muuttamaan virtuaaliseksi koronaviruksen takia, samat liput käyvät sellaisenaan uutena tapahtuma-ajankohtana eikä muutos oikeuta rahanpalautukseen.