Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: WINWIN neuvottelutaito®

08.11.2018 10:00 - 10:45

WINWIN neuvottelutaito® on 2020-luvun neuvotteluosaajan tuloksellinen valmennus. Se kattaa niin neuvottelun psykologisen osaamisen kuin systemaattisen neuvottelun läpiviennin prosessin. Webinaarista opit tärkeimmät kulmakivet neuvottelutaitojesi vahvistamiseksi. Osallistu 2-päiväisiin WINWIN valmennuksiimme Helsingissä, Oulussa tai Tampereella.

WINWIN neuvottelutaito® on Completon valmennusmenetelmä, jolla on valmennettu tuhansia neuvottelijoita Suomessa ja kansainvälisesti. WINWIN neuvottelutaito® tarkoittaa omien tavoitteiden saavuttamista niin, että myös vastapuoli kokee voittavansa. WINWIN mindset – olemme vaikuttamassa neuvottelemalla toisten mielipiteisiin. Vahva neuvottelutaito on osaavan henkilöstön strateginen menestystekijä ja välttämätön käytännön taito. Tämä valmennus on konkreettinen ja käytännönläheinen ja kukin valmennettava valmistautuu omiin neuvottelutilanteisiinsa saaden niiden onnistuneeseen läpivientiin työkaluja.

Webinaarin pitäjä Satu Pitkämäki on WINWIN neuvottelutaidon konseptin ja menetelmän luoja ja kehittäjä. Sadun tavoitteellinen ja selkeä valmennustapa auttaa löytämään käytännön keinot ja tuo tulosta. Kansainvälisen tason kokeneena valmentajana Satu on luotsannut tuhansia valmennettavia onnistuneiden neuvottelujen tavoitteelliseen voittamiseen. Valmennettavat ovat olleet huippujohdosta lähtien lukuisten yritysten myyntiä, hankintaa, projektien johtoa, asiantuntijoita. Satu valmentaa mukaansatempaavasti, voimaannuttavasti ja henkilökohtaisesti. Satu on Completon perustaja ja valovoimainen valmentaja ja coach.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: WINWIN neuvottelutaito®
08.11.2018 10:00 - 10:45

Lisätietoja
satu.pitkamaki@completo.fi
0405119135

Järjestäjät