Back to webinar calendar

Whistleblowingin ydinasiat

17.09.2021 09:00 - 10:00

Whistleblowing tulee! Oletko valmis?

Viimeistään 17 joulukuuta 2021 Suomeen astuu voimaan laki joka velvoittaa kaikkia suomalaisia organisaatioita, joiden henkilöstömäärä ylittää 50, perustamaan ns. whistleblowing kanavan. Tällä ilmoituskanavalla pyritään tunnistamaan eettisiä rikkeitä ja taloudellisia väärinkäytöksiä, ennen kun niistä syntyy maine- tai taloushaittaa.

Whistleblowing kanavan käyttöönotto on oiva tilaisuus korostaa organisaation vastuullisuuden ja eettisten toimintatapojen merkitys. Kanava edistää toiminnan kestävyyttä ja rakentaa sidosryhmissä luottamusta organisaatiota kohtaan.

Tässä webinaarissa saat hyödyllisiä tietoja asioista joita kannattaa huomioida kanavan perustamisen ja sen käyttöönoton yhteydessä. Webinaarissa vastataan seuraaviin kysymyksiin:

 

  • Mitä on whistleblowing?
  • Mitä hyötyä whistleblowing toiminto tarjoaa?
  • Mitä pitää huomioida kun perustaa whistleblowing kanavan?

 

Niklas Reuter (Oy Projnik Ab, www.projnik.fi) toimii webinaarin puhujana. Niklaksella on pitkäaikainen asiantuntija-, konsultti- ja valmentajakokemus yritysetiikan ja yritysvastuun kehittäjämisen parissa. Hän on vuodesta 2017 toteuttanut whistleblowing kanavaratkaisujen käyttöönottoprojekteja.

 

to see the recording of this webinar.
Whistleblowingin ydinasiat
17.09.2021 09:00 - 10:00

More information
niklas@projnik.fi
0505348501

Providers

product search