Webinaari: SAP Central Procurement 12.10.2020

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

12.10.2020

Maksuton webinaari
klo15.00-15.45

Tehoa ja näkyvyyttä hankintoihin – (SAP Central Procurement)

Edelläkävijäyritykset ovat havainneet tehokkaan hankintajohtamisen merkityksen yrityksen menestykselle, ja panostaneet luotettavan ja kattavan spendidatan raportointiin, prosessien harmonisointiin ja tietojärjestelmien kehittämiseen. Usein yrityksillä on kuitenkin käytössään monia erilaisia taustajärjestelmiä ja sovelluksia, mikä ei tue hankinnan johtamista optimaalisella tavalla.

Hankintojen johtaminen S/4HANA Central Procurement- järjestelmän avulla shared service centereissa työskentelevät hankinta-ammattilaiset voivat tehdä hankintapyyntöjä, tilauksia ja sopimuksia sekä analysoida hankintadataa keskitetysti, vaikka yrityksellä olisi käytössä useita erilaisia SAP tai ei-SAP -taustajärjestelmiä. Central Procurement auttaa tehostamaan hankinnan käytäntöjä ja prosesseja ja se mahdollistaa neuvoteltujen hintojen sekä sopimustoimittajien hyödyntämisen yrityksessä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tule kuulemaan lisää S/4HANA Central Procurement-järjestelmän hyödyistä webinaariin 12.10.2020.

SAP Central Procurement YouTube-video: https://youtu.be/2Kj5z5j3zsI

Mervi Saarikorpi
Webinaarin aiheesta vastaa Mervi Saarikorpi, SAP

Webinaari-alustana toimii GoToWebinar. Testaathan laitteesi GoToWebinar-yhteyden etukäteen, jotta osallistuminen onnistuu toivotulla tavalla: https://support.goto.com/webinar/system-check-attendee

SAP-webinaari on suunnattu ensisijaisesti Finug -jäsenille, mutta toivotamme tervetulleiksi SAP-asiakkaat, -prospektit ja -kumppanit. Osallistujatiedot luovutetaan yhteistyökumppanin (SAP Finland) käyttöön, jotta webinaariin osallistuminen voidaan järjestää.

Ilmoittaudu alta viimeistään 12.10. klo 14:50 mennessä.

Järjestäjä