Webinaarikalenteriin

Webinaari: DASA DevOps 2.0 - DevOpsin uudet tuulet

01.11.2019 09:00 - 10:00

DASA on julkaissut uuden version DevOps valmennusohjelmastaan syksyllä 2019. Tässä webinaarissa DASAn Suomen lähettiläs Veikko Nokkala kertoo miten koulutusohjelma on uudistunut ja mitä DevOpsin aluella tällä hetkellä tapahtuu. Esitystä täydentää palvelunhallinnan ja siten painottuneiden menetelmien valmentaja ja konsultti Lari Peltoniemi Wakarulta.  

Aikataulu

  • 08.55-9.00 Liittyminen webinaariin
  • 9.00-10:00 Esitys (Veikko Nokkala, DASA Ambassador ja ketterän kehittämisen coach, kouluttaja ja konsultti, Digia sekä Lari Peltoniemi, Senior Consultant, Wakaru Oy. Esitys suomeksi, materiaali englanniksi)

Puhujat

Veikko Nokkalaa ajaa vahva halu parantaa toimintatapoja ja jalkauttaa DevOps kulttuuria ja sitä tukevaa operatiivista mallia. Hänellä on laaja-alainen kokemus eri tehtävistä liiketoiminnan ja IT:n alueelta toimiessaan yrittäjänä, projekti päällikkönä, coachina, kouluttajana ja konsulttina. Tämän työkokemuksen lisäksi 16 eri IT alan sertifikaattia todentaa hänen kokonaisvaltaista ymmärrystä IT palveluiden koko elinkaaresta. IT palveluiden elinkaaren kokonaisvaltainen ymmärrys on olennainen osa DevOps käsitettä ja hän uskoo vahvasti DASA (DevOps Agile Skills Association,www.godasa.org) DevOps kompetenssi malliin ja koulutuskokonaisuuteen, jotka auttavat organisaatioita parantamaan toimintatapoja kohti ketterämpää kehitystä. Hänen tavoite on auttaa organisaatioita kehittämään ja toimittamaan laadukkaita ja lisäarvoa tuottavia IT palveluita tehokkaasti huomioiden koko IT palvelun elinkaaren. Hän toimii DASA suurlähettiläänä Pohjoismaissa ja Digialla (www.digia.com) coachina, kouluttajana ja konsulttina auttaen Digiaa ja asiakkaita loistamaan IT palveluiden toimittamisessa.

Lari Peltoniemi on työskennellyt prosessien ja toiminnan kehittämisen ja arvioinnin alueella yli 10 vuotta. Päätoimisesti IT-palveluiden prosessien määrittelyn, kehittämisen ja johtamisen alueella hän on toiminut vuodesta 2005. Hän on konsultoinut ja valmentanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita ITIL/ITSM prosessien määrittelyihin, käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyen. Lari on sertifioitu ITIL Foundation, ITIL Intermedate, CMDB Foundation, SIAM Foundation ja VeriSM Foundation -valmentaja.

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. 

HUOM! Samoilta esittäjiltä on tallenteena katsottavissa esitys DevOpsista ja VeriSM:stä: https://www.oppia.fi/webinars/devopsnyt

 

Webinaari: DASA DevOps 2.0 - DevOpsin uudet tuulet
1 Kpl
Webinaari: DASA DevOps 2.0 - DevOpsin uudet tuulet
0,00 €
+ alv. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 0,00 €
Webinaari: DASA DevOps 2.0 - DevOpsin uudet tuulet
01.11.2019 09:00 - 10:00

Lisätietoja
lari.peltoniemi@wakaru.fi
0407397989