Webinaarikalenteriin

Webinaari: DASA DevOps 2.0 - DevOpsin uudet tuulet

01.11.2019 09:00 - 10:00

DASA on julkaissut uuden version DevOps valmennusohjelmastaan syksyllä 2019. Tässä webinaarissa DASA:n Suomen lähettiläs Veikko Nokkala kertoo miten koulutusohjelma on uudistunut ja mitä DevOpsin alueella tällä hetkellä tapahtuu. Esitystä täydentää palvelunhallinnan ja siihen painottuneiden menetelmien valmentaja ja konsultti Lari Peltoniemi Wakarulta.  

Aikataulu

  • 08.55-9.00 Liittyminen webinaariin
  • 9.00-10:00 Esitys (Veikko Nokkala, DASA Ambassador ja ketterän kehittämisen coach, kouluttaja ja konsultti, Digia sekä Lari Peltoniemi, Senior Consultant, Wakaru Oy. Esitys suomeksi, materiaali englanniksi.)

Puhujat

Veikko Nokkalaa ajaa vahva halu parantaa toimintatapoja ja jalkauttaa DevOps-kulttuuria sekä sitä tukevaa operatiivista mallia. Hänellä on laaja-alainen kokemus eri tehtävistä liiketoiminnan ja IT:n alueelta yrittäjänä, projektipäällikkönä, coachina, kouluttajana ja konsulttina. Tämän työkokemuksen lisäksi Nokkalan 16 eri IT-alan sertifikaattia todentaa hänen kokonaisvaltaista ymmärrystään IT-palveluiden koko elinkaaresta.

IT-palveluiden elinkaaren kokonaisvaltainen ymmärrys on olennainen osa DevOp-käsitettä ja hän uskoo vahvasti DASA (DevOps Agile Skills Association,www.godasa.org) DevOps kompetenssimalliin ja koulutuskokonaisuuteen, jotka auttavat organisaatioita parantamaan toimintatapojaan kohti ketterämpää kehitystä. Hänen tavoitteensa on auttaa organisaatioita kehittämään ja toimittamaan laadukkaita sekä lisäarvoa tuottavia IT-palveluita tehokkaasti, huomioiden koko IT-palvelun elinkaaren. Hän toimii DASA:n suurlähettiläänä Pohjoismaissa sekä Digialla (www.digia.com) coachina, kouluttajana ja konsulttina, auttaen Digiaa ja Digian asiakkaita loistamaan IT-palveluiden toimittamisessa.

Lari Peltoniemi on työskennellyt prosessien ja toiminnan kehittämisen ja arvioinnin alueella yli 10 vuotta. Päätoimisesti IT-palveluiden prosessien määrittelyn, kehittämisen ja johtamisen alueella hän on toiminut vuodesta 2005. Hän on konsultoinut ja valmentanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita ITIL/ITSM -prosessien määrittelyihin, käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyen. Lari on sertifioitu ITIL Foundation, ITIL Intermedate, CMDB Foundation, SIAM Foundation ja VeriSM Foundation -valmentaja.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. 

Samoilta esittäjiltä on tallenteena katsottavissa esitys DevOpsista ja VeriSM:stä: https://www.oppia.fi/webinars/devopsnyt

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Webinaari: DASA DevOps 2.0 - DevOpsin uudet tuulet
01.11.2019 09:00 - 10:00

Lisätietoja
lari.peltoniemi@wakaru.fi
0407397989