Webinaarikalenteriin

Wave-webinaari: Onnistu työhyvinvoinnin johtamisessa

11.01.2022 09:00 - 10:00

Tervetuloa Onnistu työhyvinvoinnin johtamisessa – ennakoi, osallista, tue, innosta ja mittaa! -webinaariin!

Ennakoivasta työhyvinvoinnista ja sen positiivisista vaikutuksista kirjoitetaan paljon, mutta siitä, miten yritykset ylipäätään työntekijöidensä hyvinvointia mittaavat tai saamaansa dataa hyödyntävät puhutaan huomattavasti vähemmän. Yksikään organisaatio ei ole täydellinen ja jokaisessa työyhteisössä joku voi joskus huonosti. Suomalaisissa työyhteisöissä murheista kerrotaan herkästi vasta, kun työntekijä on nostamassa jo kytkintä – ja silloin keskustelussa ollaan jo myöhässä. 

Henkilöstön hyvinvointi ja työssä jaksaminen heijastuvat suoraan sekä yrityksen tuottamaan asiakaskokemukseen että työn tehokkuuteen ja sen mittarit ovat tärkeä ja yleinen liiketoiminnan johtamisen työkalu tänä päivänä. – Vaan onko jatkuva mittaaminen aiheuttanut meille jo mittaamisähkyn? Johtaaksemme työhyvinvointia tiedolla, meidän on kuitenkin kuultava työntekijää, osattava kysyä ”ne” oikeat kysymykset sekä lopulta olla valmiita kehittämään toimintaamme kuulemamme perusteella. 

MITÄ mittaamme, MIKSI mittaamme, MITEN mittaamme, KUINKA tätä tietoa hyödynnämme – ja KUKA tästä koko lystistä lopulta hyötyy? 

Tästä keskustelemme VSP:n isännöimässä tunnin webinaarissa keskiviikkona joulukuun 1. päivänä klo 9. Tarjolla on kokeneiden työhyvinvoinnin kehittäjien ja kasvattajien teräviä näkemyksiä sekä tärpit työkykyjohtamisen ”matalalla roikkuvien hedelmien” poimintaan. 

Webinaariasiantuntijat 

Teija Koskinen | Medikumppani

Teija Koskinen on tunneälykäs johtaja, jota inspiroivat vahvasta myyntitaustasta huolimatta erityisesti työhyvinvoinnin kehittäminen ja ihmiset. Teija on toiminut esimiesroolissa toistakymmentä vuotta, jonka aikana toimialat ovat vaihdelleet finanssialasta, IT-alaan ja sieltä terveydenhuoltoon. Tätä nykyä Teija toimii Medikumppani Oy:n, suomalaisen terveydenhuollon henkilöstöpalveluyrityksen toimitusjohtajana.

Liisa Saviluoto | VSP

Liisa Saviluoto on tehnyt pitkän työuran viestinnän ja HR:n parissa mm. tapahtuma- alalla ja operaattorimaailmassa. Liisan sydäntä lähellä ovat aitoon arvopohjaan ja välittävään henkilöstöjohtamiseen perustuva yrityskulttuuri sekä ihmisten motivointi omien vahvuuksien hyödyntämisessä. Liisa on työskennellyt VSP:ssä vuodesta 2011 alkaen, ensin viestintäpäällikkönä ja viimeiset viisi vuotta henkilöstön kehittämispäällikkönä. 

Keskustelua moderoimassa

Riikka Seppälä | Medikumppani

Riikka Seppälä on ihmisistä innostuva sisältöstrategi, työelämävalmentaja ja tunnetaitokouluttaja. Riikalla on vahvaa kokemusta sekä valmentavan, ihmislähtöisen ja tunneälykkään johtajuuden kehittäjänä, että asiakaslähtöisen liiketoiminnan muotoilijana. Nykyisin Riikka toimii Medikumppani Oy:n, suomalaisen terveydenhuollon henkilöstöpalveluyrityksen markkinointipäällikkönä. 

Ilona Varjonen | VSP

Ilona Varjonen on kokenut asiakaskokemuksen ja ihmisten johtaja, jolla on 20- vuotinen kokemus asiakaspalvelun, markkinoinnin ja myynnin johtamisesta. Ilona suhtautuu intohimoisesti organisaatiokulttuurin ja ihmiskokemuksen kehittämiseen, ymmärtäen näiden syvän merkityksen liiketoiminnan kestävälle tuloksellisuudelle. Ilona toimii VSP:n Contact center -liiketoiminnassa myyntijohtajana, vastaten myynnistä ja asiakkuuksista.

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Yhteistyössä Wave-jäsen:

 
Lue lisää Vakka-Suomen Puhelin Oy:stä täältä.

Tiedustelut
Laura Hassel, Wave: laura.hassel(at)wakaru.fi

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!
Wave toimii erinomaisen asiakaspalvelun puolesta. Wave-jäsenverkostossa on yli 100 organisaatiota - tulkaa mukaan aktiiviseen verkostoon! Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Timo Keinäseen puh. 040 573 7790 tai timo.keinanen(at)wakaru.fi tai osta suoraan Oppiasta!

Wave-webinaari: Onnistu työhyvinvoinnin johtamisessa - VSP ja Medikumppani
1.00 Kpl
Wave-webinaari: Onnistu työhyvinvoinnin johtamisessa
0,00 €
+ alv. 24%.
Wave-webinaari: Onnistu työhyvinvoinnin johtamisessa
11.01.2022 09:00 - 10:00

Lisätietoja
laura.hassel@wakaru.fi
0505339982