Webinaarikalenteriin

Wave-webinaari: Empatia - Mitä ihmettä se ihan oikeasti on?

22.09.2020 09:00 - 10:00

Lämpimästi tervetuloa mukaan maksuttomaan Wave-webinaariin Pekka Freesen johdolla! 


Miksi?

Empatiasta puhutaan paljon, mutta sitä harvoin määritellään kunnolla. Ilman ymmärrystä empatiasta psykologisena ilmiönä ja sen eri laaduista sitä on vaikeaa soveltaa työelämässä. 

Tässä webinaarissa saat selkeän biologisen ja psykologisen ymmärryksen empatiasta, sen kahdesta laadusta ja niiden kehittämisestä. 

Empatia on ilmainen työkalu, jolla 

 • käännät konfliktit oppimisen mahdollisuuksiksi
 • syvennät jatkuvasti asiakasymmärrystä
 • rakennat lojaaleja yhteistyösuhteita
 • ja luovit verkostoituneessa työmaailmassa

Mitä?

Lyhyesti voidaan sanoa, että empatia on toisen totuuden näkemistä ja arvostamista. Voimme nähdä toisen totuuden eri kanavia pitkin – tunteellisesti tai ajatuksellisesti. 

Psykologiassa empatia jaetaan affektiiviseen empatiaan, eli toisen kokemukseen virittäytymiseen oman tunnekokemuksen kautta, ja kognitiiviseen empatiaan, eli toisen kokemuksen ymmärtämiseen ajattelun kautta. Molemmille on paikkansa. Affektiivinen empatia kuitenkin kuluttaa herkästi paljon omia. Kognitiivinen empatia on vakaampaa ja aina hyödynnettävissä ajasta tai paikasta riippumatta.

Webinaarissa opit kehittämään kykyäsi kognitiiviseen empatiaan. Opit auttavat sinua soveltamaan empatiaa laajemmin omassa työympäristössäsi. Lue lisää blogista! 

Webinaarin jälkeen 

 • Ymmärrät mitä empatia ihan oikeasti on
 • Näet empatian, erityisesti kognitiivisen empatian, lukuisat hyödyntämis mahdollisuudet
 • Opit kehittämään kognitiivisen empatian kykyä

Kenelle?

Mitä ihmettä se empatia ihan oikeasti on? -webinaari tarjoaa oivalluksia kaikille niille, jotka palvelevat työssään toisia ihmisiä, eli esimerkiksi:

 • Asiakaspalvelijoille ja myyjille
 • Valmentajille ja konsulteille
 • Esimiehille ja opettajille
 • Sairaanhoitajille ja lääkäreille

Ajankohta

Saavu webinaari alustalle viimeistään 8:55. Näin varmistat, että saat alustan toimimaan, ehdit löytää tarvitsemasi kysymystyökalun alustalta ja olet valmis, kun aloitamme tasan 9:00.

Valmentajana Pekka Freese

Pekka on psykologi, tunnetaitovalmentaja ja ilmapiirimuotoilija. Pekan missio on auttaa yrityksiä, organisaatioita ja yksilöitä kehittämään psykologisia taitoja, joita teknologia ei vanhenna ja jotka auttavat sopeutumaan jatkuvien mullistusten maailmassa. Hän yhdistää psykologian teoriaa ja käytännön inhimillistä viisautta helposti omaan työhön ja elämään jalkautettaviksi taidoiksi. 

Pekka valmentaa mm. asiakaspalvelijoita, esimiehiä, lääkäreitä ja kaikkia palvelutyötä tekeviä ammattilaisia kohtaamaan taidokkaammin.Hän on työskennellyt Auroran sairaalassa suljetuilla osastoilla, missä hän on perehtynyt terapeuttiseen vuorovaikutukseen vaikeassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa. Pekalla on lisäksi pitkä työkokemus asiakaspalvelusta mm. huippubaristana.

Valmentajana Pekka lähtee aina fundamentaalisista haasteista ja tarpeista ja rakentaa yhdessä osallistujien kanssa tietä kohti käytännöllisiä ratkaisuja. Hänelle totuudellisuus ja läsnäolo ovat olemisen keskiössä. Kaikki tilanteet ovat Pekalle mahdollisuus kasvaa ja oppia. 

Lue Pekan blogit tästä!

Katso webinaaripuhuja Pekka Freesen tulevat valmennukset tästä!

Pekan valmennuksista sanottua

"20v esimiestyö on antanut minulle paljon käytännön oppeja tunnetaidoista. Pekan tapa selittää psykologian käsitteitä käytännön esimerkkejä hyödyntäen ja avata käsitteiden merkityksiä tarkemmin oli silti erittäin hyödyllistä. Etenkin kongnitiivisen ja affektiivisen empatian erojen pohtiminen olisi ollut hyödyllistä jo esimiesuran alusta alkaen."
- Minna Levander - Business Coach, Solution Focused Supervisor

“Pekka kuvaa psykologisia taitoja loistavien arkisten esimerkkien kautta, mikä tekee taidoista ja ajatuksista helposti omaksuttavia. Pekan ajatukset erottuvat edukseen maanläheisyydellään ja konkreettisuudellaan. Laadukkainta sisältöä aikoihin!”
- Mikko Paattimäki - OP, Pankinjohtaja

"En usko, että ilman Pekan Kohtaamisen taito -etävalmennusta olisin toisiksi paras myyjä 80 myyjän tiimistämme. Tämä on siis toinen viikko ikinä, kun työskentelen myyjänä!" 
- Pauli - Myyjä, Rainmaker

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAARIIN ON SULJETTU
Wave-webinaari: Empatia - Mitä ihmettä se ihan oikeasti on?
22.09.2020 09:00 - 10:00

Lisätietoja
laura.hassel@wakaru.fi
0505339982