Webinaarikalenteriin

Wave-webinaari: Tiedätkö sinä, kuka yritykseesi soittaa

18.11.2021 09:00 - 10:00

Tervetuloa webinaariin: Tiedätkö sinä, kuka yritykseesi soittaa ­­­— jo ennen kuin vastaat puheluun?

Tehosta yrityksenne toimintaa ja tuo asiakas kaiken kommunikaation keskiöön! Asiakasdatasta ja sen merkityksestä puhutaan paljon, mutta osataanko sitä hyödyntää oikeasti arjessa? Tiedätkö, miten data voi helpottaa jokaista asiakaskohtaamista ja luoda merkityksellisiä dialogeja niin sisäisesti kuin asiakkaidennekin kanssa?

Tässä webinaarissa käymme läpi käytännön esimerkkien avulla, miten Benemenin ratkaisut auttavat hyödyntämään asiakastietoa asiakkuuden elinkaaren eri vaiheissa. Tutustumme markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun esimerkkien kautta tapaamme toimia ja pääset näkemään, onko suutarin lapsella kengät.

Missionamme on toimittaa asiakkaillemme älykkäitä puheratkaisuja, joissa asiakastieto on aina oikeiden ihmisten saatavilla, aina oikeaan aikaan. Avullamme teet vuorovaikutuksesta taas inhimillistä, tehokasta ja liiketoimintaa vauhdittavaa.

Webinaari järjestetään yhteistyössä Wave-jäsen Benemenin kanssa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Webinaariasiantuntijat

Juhamattti Muuraiskangas / CMO, Host

Henna Rundgren / Head of Digital Marketing

Joonas Tolonen / Account Executive

Väinö Willman / Sales Director

Matias Rantanen / Customer Support Specialist

 

Yhteistyössä Wave-jäsen:


Lue lisää!

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Tiedustelut
Laura Hassel, Wave: laura.hassel(at)wakaru.fi

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!
Wave toimii erinomaisen asiakaspalvelun puolesta. WAVE-JÄSENVERKOSTOSSA on yli 100 organisaatiota - tulkaa mukaan aktiiviseen verkostoon! Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Timo Keinäseen puh. 040 573 7790 tai timo.keinanen(at)wakaru.fi tai osta suoraan OPPIASTA!

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Wave-webinaari: Tiedätkö sinä, kuka yritykseesi soittaa
18.11.2021 09:00 - 10:00

Lisätietoja
laura.hassel@wakaru.fi
0505339982