Webinaarikalenteriin

Vuorovaikutus asiakaskohtaamisessa - Mitkä asiat vaikuttavat asiakaskohtaamisen onnistumiseen?

05.10.2018 14:00 - 15:00

Monet rutiinityöt automatisoituvat ja siirtyvät koneiden hoidettavaksi. Inhimillisessä vuorovaikutuksessa ihminen kuitenkin hakkaa koneet täysin, joten teknologian kehityksen myötä vuorovaikutustaitojen merkitys työelämässä vain korostuu. Vuorovaikutustaidot ratkaisevat usein asiakaskokemuksen onnistumisen tai epäonnistumisen. Miten niitä voi kehittää? Millaisten työkalujen avulla omaa ja toisten tapaa olla vuorovaikutuksessa voi ymmärtää paremmin?

Puhujat: 

Johanna Kemppinen on asiakaskokemuksen sanansaattaja, hänellä on kokemusta asiakaspalvelun ja myynnin saralta 15 vuotta. Kemppisen sydän sykkii tavoitteille, ihmisten valmennukselle sekä yli kolmelle miljoonalle asiakaskohtaamiselle vuosittain. Hän on ollut Call Waves Solutions Finland Oy:n johtoryhmän jäsen vuodesta 2014.

Riitta Hänninen on tehnyt pitkän uran HRD-tehtävissä, asiakaspalvelualalta hänellä kokemusta 15 vuotta. Hänninen näkee tärkeäksi, että henkilöstöä kannustetaan ja työntekijät pääsevät kehittämään osaamistaan jatkuvasti – erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia tuotetaan, kun osaavan, motivoituneen henkilöstön voimavarat ovat viritettyinä asiakkuuden hoitoon. Riitta Hänninen on ollut Call Waves Solutions Finland Oy:n johtoryhmän jäsen vuodesta 2008.

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Vuorovaikutus asiakaskohtaamisessa - Mitkä asiat vaikuttavat asiakaskohtaamisen onnistumiseen?
05.10.2018 14:00 - 15:00

Lisätietoja