Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Kuinka otan työssäni vastaan palautetta, myös negatiivista ?

28.11.2018 08:15 - 09:00

Kuinka otan työssäni vastaan palautetta, myös negatiivista ?

Tässä webinaarissa YLE:n urheilutoimituksesta tuttu pitkän linjan urheilutoimittaja ja Vuoden Positiivisin Suomalainen 2016- tunnustuksen saanut Kaj Kunnas seikkaperäisesti ja käytännön esimerkein sparraa, miten me otamme vastaan saamaamme palautetta työssämme, myös negatiivista? Webinaarissa käsitellään sitä,  miten me voimme yksilönä ja tiiminä edistää keskustelukulttuuria, jossa hyväksytään erilaiset mielipiteet (sosiaalinen media, yrityskulttuuri, organisaatio, henkilökohtainen brändi) ja samalla vahvistaa omaa mieltä, ajattelu- ja asennetaitoja ja henkilöbrändiä muuttuvassa (työ) maailmassa.

Urheilutoimittaja Kaj Kunnas tarjoaa keinoja ja käytännön elämän työkaluja, sekä urheilutoimittajana koettuja rajujakin esimerkkejä saamastaan palautteesta toimittajan työssä suoria lähetyksiä suurelle yleisölle tehdessä. Kaj sparraa, miten otetaan työssä parhaiten vastaan palautetta, myös negatiivista (sosiaalinen media, yrityskulttuuri, organisaatio, henkilökohtainen brändi).

Webinaarissa käydään lyhyesti läpi keinoja ja tapoja, joilla voidaan edistää vihamielisen ( esim. joihinkin avainhenkilöihin, asiakaspalveluun, organisaatioon jne. kohdistuva vihapuhe) sijaan keskustelukulttuuria, jossa hyväksytään erilaiset mielipiteet. Webinaarissa käytännön esimerkein käsitellään negatiivisen palautteen kohtaamista yrityksen, organisaation ja henkilökohtaisen brändin näkökulmista. Tässä aamuwebinaarissa Kaj:n sparraamana tarkastellaan myös sitä, miten eri asemissa oleva ammattilainen, esimerkiksi johtavassa asemassa oleva, tai asiakkaan tai alaisen suoran palautteen kohtaava voi toimia, jos negatiivinen palaute kohdistuu itseen, tai edustamaansa organisaatioon. Tavoitteena on löytää työkaluja eheänä pysyvän ja joustavan mielen ylläpitämiseksi. Voit myös tilata Kaj Kunnaksen 

Voit myös tilata Kaj Kunnaksen pitämään räätälöidyn koulutuksen organisaatiollesi tästä aiheesta.

Agenda:

  • 8.15-8.20 Avaus
  • 8.20-8.50 Esitys
  • 8.50-9.00 Q & A

Lämpimämpi Design Oy on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu heidän koulutustarjontaan täältä

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Kuinka otan työssäni vastaan palautetta, myös negatiivista ?
28.11.2018 08:15 - 09:00

Lisätietoja
juha@lampimampidesign.com
358449700510