Webinaarikalenteriin

WEBINAARI - VeriSM - Mistä siinä on kysymys?

15.06.2018 14:00 - 15:00

VeriSM™on palvelunhallinnan lähestymistapa, joka on räätälöity tukemaan organisaatioita digitaalisten palveluiden tuottamisessa. VeriSM™ auttaa organisaatioita määrittämään palvelunhallinnan periaatteensa. Nämä periaatteita sovelletaan kaikkien tuotteiden ja palveluiden tuottamisessa ja ne kattavat alueita kuten turvallisuus, laatu, kustannukset ja riskit. 

Minkä takia sen on kehitetty? Mihin kysymyksiin se vastaa? Miten se asemoituu muihin viitekehyksiin? Tervetuloa webinaariin kuulemaan esittely uudesta VeriSM -viitekehyksestä ja saamaan vastaus missä tilanteissa ja millä tavalla siihen kannattaa tutustua paremmin. 
 

Aikataulu: 

09.55-10.00 Liittyminen webinaariin
10.00-10.45 Esitys (Lari Peltoniemi, Senior Consultant, Wakaru Oy. Esitys suomeksi, materiaali englanniksi)

Puhuja:

Lari Peltoniemi on työskennellyt prosessien ja toiminnan kehittämisen ja arvioinnin alueella yli 10 vuotta. Päätoimisesti IT-palveluiden prosessien määrittelyn, kehittämisen ja johtamisen alueella hän on toiminut vuodesta 2005. Hän on konsultoinut ja valmentanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita ITIL/ITSM prosessien määrittelyihin, käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyen. Lari on sertifioitu ITIL Foundation, ITIL Intermedate, CMDB Foundation, SIAM Foundation ja VeriSM Foundation -valmentaja.

VeriSM Oppia.fi:ssä.

VeriSM Wakarun Blogissa.

VeriSM:n globaali sivusto.

 

HUOM! Webinaarin katsomiseen jälkikäteen tarvitset BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Webinaaritallenteen katsomiseen ilmoittautuminen jälkikäteen ei luo BrightTalk tunnusta, mutta voit luoda itsellesi sellaisen kun Oppia.fi opastaa sinut oikeaan tallenteeseen. 

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAARIIN ON SULJETTU
WEBINAARI - VeriSM - Mistä siinä on kysymys?
15.06.2018 14:00 - 15:00

Lisätietoja
lari.peltoniemi@wakaru.fi
+358407397989