Webinaarikalenteriin

Vastuullinen ihmisten johtaminen - kevätstartti

08.04.2020 13:00 - 14:00

Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma - Webinaari

Oletko joskus pohtinut mitä vastuullisuus sinulle tarkoittaa? 
Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla uusinta tietoa ja käytännön vinkkejä tärkeästä aiheesta, joka koskettaa meitä kaikkia.

Miksi?

Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020 on kehitetty juuri Sinulle, joka haluat tuoda inhimillisyyden takaisin johtamiseen vastuullisesti ja kestävästi.

Kenelle?

Vastuullisen johtamisen kehitysohjelma 2020 on suunnattu HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka haluavat kehittää yrityksen vastuullisuutta ja johtamista käytännönläheisesti ja kestävästi. 

Mitä?

Kevätstarttissa esitellään Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020, josta saat käytännön tukea, vinkkejä, verkostoja, vertaistukea, työkaluja ja sparrausta vastuulliseen ihmisten johtamiseen yrityksessäsi. 
  
HRMWIZin kehitysohjelma 2020 alkaa huhti-toukokuussa ja toteutetaan verkkovalmennuksena. Kehitysohjelma koostuu koulutuspäivistä ja vertaiskehittämisestä. Pääset itse vaikuttamaan ohjelmassa käsiteltäviin aiheisiin. 
​​

Kevätstartissa kuulet mm. näistä aiheista:

Vastuullinen HRM

Vastuullisen henkilöstöjohtamisen tulokset heijastuvat koko yritykseen ja tulokseen.
Miten yrityksen vastuullisuutta voi kehittää henkilöstöjohtamisen kautta ja miten lähden liikkeelle kohti vastuullisempaa ihmisten johtamista? 

Kestävä menestys ja hyvän mielen työpaikka

Johtamista ja esimiestyötä kehittämällä opitaan ymmärtämään työelämän laadun vaikutusta työn tuottavuuteen kiinnittämällä erityistä huomiota työntekijöiden henkisiin voimavaroihin, palautumiseen ja työterveyteen. Mitä ovat kestävää menestystä edistävät myönteiset teot ja miten hyvän mielen työpaikka luodaan?
 

Ihmisläheinen muutoksen johtaminen

Miten muutoksesta saadaan kestävää ja pysyvää organisaatiossa? Muutos on usein kivulias prosessi, mutta sen ei tarvitse olla. Kuinka teet muutoksesta sujuvan ja kestävän?
Lue lisää ohjelmasta tästä
 
Tervetuloa mukaan! 
 

Valmentajat 

Katriina Lillioiva
HR:n kehittäjä ja motivaatiovalmentaja. Olen erityisen kiinnostunut vastuullisuuden ja henkilöstöjohtamisen yhdistämisen  vaikutuksista HR:n muutoksessa. 
 
Tarja Kyllönen 
Työelämän kehittäjä ja työyhteisövalmentaja. Olen pitkän linjan työhyvinvoinnin ja  henkilöstötuottavuuden asiantuntija. Käytän osallistavia, innostavia ja luovia ryhmätyömenetelmiä vetämissäni valmennuksissa ja työpajoissa.
 
Tarja Eloranta
Työyhteisöjen ja esimiestyön kehittäjä. Erityisosaamistani ovat digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen liiketoiminnassa, tiedolla johtaminen ja organisaation aineettoman pääoman johtaminen.
 
Lisää meistä https://www.hrmwiz.com
 
 
katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Vastuullinen ihmisten johtaminen - kevätstartti
08.04.2020 13:00 - 14:00

Lisätietoja
tarja.eloranta@kmfuture.fi
0452275021