Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Vahvan organisaatiokulttuurin rakentaminen tekoälyn avulla

13.02.2019 14:30 - 15:00

Kuvaus:

Tekoäly on haaste ja mahdollisuus, se on tulevaisuutta ja osana next generation ajattelua. Tekoälyn roolia kartoitetaan tässä webinaarissa ja sitä, miten sitä paremmin ymmärtämällä voidaan integroida tekoäly organisaation ja osaksi yhtiön kultturia ja rakennetta tavalla, jolla työvoima ei näe sitä uhkana. Kun integraatiovaihe on saavutettu voidaan tekoälyä käytää itse organisaatiokulttuurin kehitykseen.

Kohderyhmä:

Webinaari on suunnattu kaikille tekoälystä ja organisaatiokehityksestä kiinnostuneille, sekä tietenkin yritysjohtajille ja henkilöille, jotka toimivat henkilöstön kehityksen alueella.

Sisältö:

  • Mikä on tekoäly ja miten siihen suhtaudumme ja miten siihen tulisi suhtautua?

  • Käydään läpi tekoäly käsitettä, sen roolia, nykytilaa, haittoja ja mahdollisuuksia

  • Miten käyttäisin tekoälyä organisaation rakenteen ja kulttuurin kehityksessä?

  • Miten suhtautua pelkoihin, vaikka olen vakuuttunut organisaationi ei ole? Emotional Intelligence ja sen rooli yrityskulttuurin muutoksessa

  • Käydään läpi mitkä asiat luovat pelkoja organisaatiossa ja millä osa-alueilla on todennäköistä, että tekoälystä tehdään ongelma, ei ratkaisu

  • Miten myyn tekoälyn omaan organisaation positiivisella tavalla ja hallinnoin muutoksen?

  • Yhteenveto + Q&A

Webinaarin puhuja: Niklas Christides

Niklas on työskennellyt useissa korkean profiilin ja paineen alaisissa muutosympäristöissä erityisesti UK:ssa, hänellä on hyvin laajakatseinen tapa katsoa yhtiöitä ja niiden toimintaa, minkä avulla hän löytää helposti kehitettäviä osa-alueita tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseski. Niklas on työskennellyt pitkään lean ympäristössä Rolls-Royce:in kanssa, erityisesti keskittyen siihen miten lean toimintamentelmiä voidaan hyödyntää osana kokonaisvaltaista operatiivista toimintaa. Niklas johti Royce-Royce:illa Business Management toimintoa ennekuin siirtyi omatoimisen konsultoinnin pariin yli 5 vuotta sitten. Vankka kansainvälinen kokemus ja syväjohtamisen erikoistuntemus valmennuksen kautta tekevät Niklaksesta tehokkaan muutosvalmentajan.

TÄHÄN WEBINAARIIN LIITTYVÄ KOULUTUS

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KAIKKI KOULUTUKSEMME

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Vahvan organisaatiokulttuurin rakentaminen tekoälyn avulla
13.02.2019 14:30 - 15:00

Lisätietoja
juha@lampimampidesign.com
358449700510