Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Lean Six Sigma "Datan tulkinta informaatioksi ja tietämykseksi" (Understanding Variation: The Key to Managing Chaos)

08.11.2018 09:00 - 09:45

Monia kertoja on törmätty dataan, joka ei ole ymmärrettävässä ja helposti tulkittavassa muodossa. Data on satunnaista ja sekalaista. Jotta me saamme datasta kaiken hyödyn irti, tulee tiedon olla hallittua ja kumulatiivista. Asiayhteys ei yksin riitä, pitääkö siis olla spesifikaatiorajamenetelmä?

Spesifikaatiorajamenetelmä ei anna mitään tietoa siitä miten prosessi toimii, mutta antaa karkealla tasolla kuvan missä olet, mutta ei kerro kuinka sinne jouduit, tai kuinka pääset ulos siitä sotkusta! Menetelmän tunteminen antaa sinulle tarvittavan määrän työkaluja päästäksesi taas ajan tasalle ilman sotkuja.

Analysoinnin tarkoitus on oivaltaminen ja ymmärtäminen mikä on hukassa. Kun oivallat ja ymmärrät analysoinnin tarkoitusta, ymmärrät paremmin myös dataa, joka on ymmärrettävässä ja helposti tulkittavissa olevassa muodossa. Data on siis hallittua ja kumulatiivista!

Aikataulu:
9.00-9.05 Avaus
9.05-9.40 Esitys Lean Six Sigma "Understanding Variation: The Key to Managing Chaos” Puhuja Kalevi Kaski, Sertifioitu Lean Six Sigma Master Black Belt ja Lean Master

Kalevi Kaskella on 18 vuoden kokemus Lean Six Sigma ja Lean menetelmien menestyksellisestä soveltamisesta useassa Euroopan maassa. Kalevi on sertifioitu Lean Six Sigma Master Black Belt ja Lean Master,

 

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Lean Six Sigma "Datan tulkinta informaatioksi ja tietämykseksi" (Understanding Variation: The Key to Managing Chaos)
08.11.2018 09:00 - 09:45

Lisätietoja
juha@lampimampidesign.com
358449700510