Webinaarikalenteriin

Työyhteisöjen vuorovaikutus ja viestintä poikkeusaikana

23.04.2020 14:00 - 14:45

Työyhteisön vuorovaikutus ja viestintä poikkeusaikana

Millaista työyhteisömme vuorovaikutus on juuri nyt? Onko se avointa esimiehiltä työntekijöille ja myös toiseen suuntaan? Millaista yhteistä tarinaa rakennamme? Onko se pelon ja epäilyksen sävyttämää ja lamauttavaa? Vai onko se meitä kaikkia voimaannuttavaa, rohkaisevaa ja eteenpäin katsovaa?

Työyhteisössä tapahtuva vuorovaikutus vaatii usein huomiota ja huolenpitoa. Näinä poikkeusaikoina huomion kiinnittäminen vuorovaikutukseen on tullut entistä tärkeämmäksi. Epävarmuus tästä hetkestä ja tulevasta saa meidät reagoimaan usein eri tavalla, kuin turvallisessa ja ennakoitavassa arjessa.

Nyt ratkaisee niin vuorovaikutuksen määrä kuin laatukin. Mitä enemmän kerromme mitä tiedämme ja mitä enemmän kerromme mitä emme tiedä, sitä enemmän koemme katsovamme yhteiseen suuntaan. Jokainen tuntee epävarmuutta tulevaisuuden suhteen. Pelkoja hälventää parhaiten niistä puhuminen ja niiden jakaminen. Huomaamme, että emme ole yksin pelkojemme kanssa.

Yhteinen tiedon ja tuntemusten jakaminen antaa tilaa inhimillisyydelle ja yhteenkuuluvuudelle. Ne taas ovat tehokkaita lääkkeitä lamaantumista ja periksi antamista vastaan. Nyt tarvitaan eteenpäin katsovia tarinoita ja tarinankertojia.

Tervetuloa saamaan oivalluksia ja pohtimaan edellä esitettyjä teemoja ilmaiseen iltapäiväwebinaariin!

23.04.2020 klo 14 - 14.45

Webinaarin aikataulu

14  – Tervetuloa webinaariin

14.15 - 14.45 Webinaari

Valmentajana Virpi Valtonen

Minulla on vahva kokemus ja osaaminen pedagogina, esimiestyön, työyhteisöjen ja vuorovaikutuksen kehittäjänä ja kouluttajana. Tunnetaitoja, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja käsittelen innostavissa valmennuksissani aina osallistaen ja toiminnallisesti. Uskon vahvasti että jokaisesta meistä kuoriutuu vaikuttava esiintyjä ja vuorovaikuttaja, kunhan saamme toimia oman persoonamme kautta, omista vahvuuksistamme ammentaen.

CareerJoy

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Työyhteisöjen vuorovaikutus ja viestintä poikkeusaikana
23.04.2020 14:00 - 14:45

Lisätietoja
virpi.valtonen@careerjoy.fi