Webinaarikalenteriin

Työasemat kuntoon itsepalvelun avulla: Tietoisku toimivaan Windows 10 työasemahallintaan

21.06.2017 12:30 - 12:55

Työaseman ylläpito, tuki ja huolto. Tukipalvelu, asentelu ja ihmettely vievät paljon aikaa. Asiat voi kuitenkin tehdä koko organisaatiolle helpoksi.

Toimiva Windows 10 työasemahallinta mahdollistaa suoraan hyllystä ostettujen laitteiden käyttöönoton ilman kulkua IT-tuen kautta. Hallintaympäristö ei tarvitse palvelinifraa eikä käyttöjärjestelmälisenssejä. Onregon provisiointisovelluksella voidaan hallitusti esiasentaa halutut sovellukset ja asetukset. Käyttäjä voi siis mennä vaikka Manilassa puotiin, ostaa koneen ja hoitaa käyttöönoton itse.

Kuulostaa helpolta, vai mitä? Osallistu webinaariin - Sami kertoo hommasta tarkemmin.

Aikataulu

Kirjautuminen webinaariin ja tekniikan testaus: 12:15 - 12:30
Esitys: 12:30 - 12:55

Puhuja

 
Sami Savolainen on toiminut 20 vuoden ajan erilaisissa ICT-infraan liittyvissä tehtävissä tietohallinnossa ja konsulttina. Viime vuosina   päätelaitehallinta on ollut erityisen lähellä sydäntä. Se kun aiheuttaa yrityksille kohtuullisen paljon haasteita, mikä kuormittaa ICT- henkilöstöä.

Samilla on kokemusta: Työasemaympäristöjen vakioinnista ja hallinnan automaatiosta pienissä, suurissa, kotimaisissa ja kansainvälisissä ympäristöissä. Työvälineinä ovat usein Microsoftin palvelintuotteet, Configuration Manager ja kasvavissa määrin pilvipohjainen Intune.

Konsulttina Sami on käytännönläheinen, suoraviivainen ja haasteisiin pureutuva. Metodinaan ja tunnuslauseenaan Samilla on Keep It Simple.


HUOM! Webinaarin katsomiseen jälkikäteen tarvitset BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Webinaaritallenteen katsomiseen ilmoittautuminen jälkikäteen ei luo BrightTalk tunnusta, mutta voit luoda itsellesi sellaisen kun Oppia.fi opastaa sinut oikeaan tallenteeseen. 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Työasemat kuntoon itsepalvelun avulla: Tietoisku toimivaan Windows 10 työasemahallintaan
21.06.2017 12:30 - 12:55

Lisätietoja
lari.peltoniemi@wakaru.fi
0407397989