Webinaarikalenteriin

Turvallisuus kilpailuetuna – harjoittelu tekee mestarin

24.03.2017 08:30 - 09:30

Webinaarissa esitellään, mitä turvallisuus on vuonna 2017, miten turvallisuuden uusi normaalitila vaikuttaa liiketoimintaan, ja miltä turvallisuuden tulevaisuus näyttää. Lisäksi katsotaan konkreettisen harjoittelun merkitystä onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

 

Jarno Limnéll tarkastelee omassa osuudessaan mm. fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden keskeisiä muutostrendejä, sekä turvallisuuden merkityksen vahvistumista kilpailukykyisen liiketoiminnan ja laadukkaan palveluntuotannon mahdollistajana. Hänen osaamisessaan yhdistyy poikkeuksellisen laaja yhteiskunnallisen turvallisuuden ymmärrys sekä käytännölliset havainnot toimintaympäristön muutosten vaikutuksista toiminnan perusteisiin ja edellytyksiin.

 

Martti Setälän esityksessä tarkastellaan johdon valmius- ja kriisiharjoittelun roolia ja mahdollisuuksia häiriöttömän toiminnan kehittämisessä sekä häiriötilanteiden tehokkaassa kriisinhallinnassa ja palautumisessa. Miten harjoituksen suunnittelu-, toteutus- ja palautevaiheita hyödyntäen voidaan kehittää organisaation tärkeitä osaamisia, ohjeistuksia ja prosesseja? Miten harjoitustoimintaa kannattaa kehittää osana organisaation oppimista ja koulutusta? Miten harjoitustoiminta rakentaa organisaation sisäistä ja organisaatioiden välistä yhteistyötä ja tilanneymmärrystä?

 

Molemmissa esityksissä käydään läpi käytännön esimerkkejä ja hyviä käytäntöjä.

 

Webinaari on tarkoitettu organisaatioiden johdolle sekä asiantuntijoille, joiden kiinnostuksen kohteena on kilpailukykyisen liiketoiminnan jatkuvuus nykypäivän ja tulevaisuuden toimintaympäristössä. Näihin kokonaisuuksiin liittyvät myös palveluntuotannon ja liiketoiminnan toimintavarmuus, häiriöttömyys, palautuminen ja resilienssi, kriisinhallinta, jatkuvuudenhallinta ja kriisivalmius sekä valmius- ja kriisijohtaminen ja -viestintä.


Aikataulu:

8.15 - 8.30 Kirjautuminen sisään ja tekniikan testaus
8.30 - 8.35 Päivän aiheen ja puhujan esittely (Lari Peltoniemi, Wakaru Oy)
8.35 - 9.30 Esitys (puheenvuoro suomeksi / in Finnish)

Webinaari on maksuton ja katseltavissa myös jälkikäteen OPPIA.FI BRIGHTTALK -kanavassa. Harjoittelu korostuu myös tietosuojan johtamisessa. Wakarun sertifointiin valmentavat kurssit tietosuojasta löydät oppia.fi:stä

 

Puhujat:

 

 

Jarno Limnéll, Kyberturvallisuusjohtaja Insta Group Oy:ssä ja Kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa.

 

Martti Setälä, Asiakkuus- ja kehitysjohtaja, Insta Trust Oy.

 

 

HUOM! Webinaarin katsomiseen jälkikäteen tarvitset BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Webinaaritallenteen katsomiseen ilmoittautuminen jälkikäteen ei luo BrightTalk tunnusta, mutta voit luoda itsellesi sellaisen kun Oppia.fi opastaa sinut oikeaan tallenteeseen. 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Turvallisuus kilpailuetuna – harjoittelu tekee mestarin
24.03.2017 08:30 - 09:30

Lisätietoja
lari.peltoniemi@wakaru.fi
0407397989