Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Tietoturvallinen ohjelmistokehitys ja ohjelmistotestaus

14.01.2019 15:00 - 15:45

Kun kehitetään tuote tai palvelu tulisi aina kartoittaa tietoturva ja riskitekijät, mikä on erityisen tärkeää, kun palvelu IT pohjainen ratkaisu tai ohjelma, koska mahdollisia riskitekijöitä on paljon enemmän. Aina kun puhutaan IT ratkaisuista niin useimmiten käyttäjäkunta on hyvinkin laaja, minkä takia on juuri niin tärkeää, että käyttöliittymä perustuu vahvaan luurankoon, joka on optimoitu turvaamaan tiedon ja varjelemaan kuluttajaa on se sitten henkilö tai yhtiö.

Webinaari on suunnattu projektijohtajajille, ohjelmoijille ja IT-ihmisille, tietoturvallisuudesta kiinnostuneet asiantuntijoille.

Webinaari antaa ymmärrystä siitä, miten ja missä määrin, tietoturva on riski ja miten tarkemmalla projektisuunnittelulla voidaan poistaa riskitekijöitä ja tätä kautta luoda lisäarvoa tuotteelle tai ohjelmalle. Esimerkkien avulla laajennetaan käsitystä prosessien tärkeydestä tietoturvallisen ohjelmistokehityksen ja ohjemistotestauksen saavuttamiseksi.

Sisältö:

  • Ohjemistokehitys Prosessi näkökulmasta
  • Tietoturva + Riskienkartoitus + Riskienhallinta
  • Tietoturva osana ohjemistotestausta
  • Kenellä on vastuu ja mitä tulisi muistaa tietoturvasta
  • OHD Traffic Light Platform avuksi tietoturvan tason ja riskien kartoittamiseen 
  • Yhteenveto + Q&A

Webinaarin puhuja: Niklas Christides

Niklas on työskennellyt useissa korkean profiilin ja paineen alaisissa muutosympäristöissä erityisesti UK:ssa, hänellä on hyvin laajakatseinen tapa katsoa yhtiöitä ja niiden toimintaa, minkä avulla hän löytää helposti kehitettäviä osa-alueita tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseski. Niklas on työskennellyt pitkään lean ympäristössä Rolls-Royce:in kanssa, erityisesti keskittyen siihen miten lean toimintamentelmiä voidaan hyödyntää osana kokonaisvaltaista operatiivista toimintaa. Niklas johti Royce-Royce:illa Business Management toimintoa ennekuin siirtyi omatoimisen konsultoinnin pariin yli 5 vuotta sitten. Vankka kansainvälinen kokemus ja syväjohtamisen erikoistuntemus valmennuksen kautta tekevät Niklaksesta tehokkaan muutosvalmentajan.

Tervetuloa!

TÄHÄN WEBINAARIIN LIITTYVÄ KOULUTUS

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KAIKKI KOULUTUKSEMME

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Tietoturvallinen ohjelmistokehitys ja ohjelmistotestaus
14.01.2019 15:00 - 15:45

Lisätietoja
juha@lampimampidesign.com
358449700510