Toimitusketjun suunnittelu (SAP IBP) 15.2.2021

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

15.2.2021

Maksuton webinaari
klo15.00-16.00

Toimitusketjun suunnittelu SAP IBP:llä

Osallistu webinaariin 15.2.2021 klo 15:00 kuulemaan mitä uusia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia vuosi 2020 on tuonut SAP Integrated Business Planning (SAP IBP) alustaan ja toimitusketjun suunnitteluun. Elämme maailmassa, jossa toimitusketjulta odotetaan uudenlaista sietokykyä ja joustavuutta. Tehokas suunnittelu, joka tuo yhteen eri sidosryhmät, mahdollistaa uudenlaisen ketteryyden ja varautumisen muuttuvaan ympäristöön. SAP IBP kehitetään jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla ja tässä webinaarissa tarkastellaan uusimmat innovaatiot kysynnän suunnittelun (Demand Planning), toimitussuunnitelun (Supply Planning), varastosuunnittelun (Inventory Planning) sekä älykkään näkyvyyden (Intelligent Visibility) osalta.

Puhujina

Robert Wölker
Robert Wölker
, Solution Advisor for Supply Chain Planning, SAP Finland

Webinaari-alustana toimii GoToWebinar. Testaathan laitteesi GoToWebinar-yhteyden etukäteen, jotta osallistuminen onnistuu toivotulla tavalla: https://support.goto.com/webinar/system-check-attendee

SAP-webinaari on suunnattu ensisijaisesti Finug -jäsenille, mutta toivotamme tervetulleiksi SAP-asiakkaat, -prospektit ja -kumppanit. Osallistujatiedot luovutetaan yhteistyökumppanin (SAP Finland) käyttöön, jotta webinaariin osallistuminen voidaan järjestää.

Ilmoittaudu alta viimeistään 15.2.2021 klo 14:50 mennessä.

Järjestäjä