Webinaarikalenteriin

Toiminta-arkkitehtuuri esimerkin avulla

04.06.2019 09:00 - 10:00

Toiminta-arkkitehtuuri kuulostaa helpolta, ovathan kaikki kuvanneet toimintaa, ainakin jonkinlaisia prosesseja. Tarkkuustason ja käsialan valitseminen voi olla yllättävän hankalaa. Prosesseista saattaa tulla kovin pitkiä ja monimutkaisia. Tällöin yksityiskohtia on kuvattu liikaa. Tai prosessiketjut ovat niin yleisiä, ettei toimialaakaan erota. Kukapa ei toimittaisi asiakkaille palveluita ja jopa laskuttaisi niitä. Tällöin taas yksityiskohtia on liian vähän. Tarvitaan siis kultainen keskitie, mutta mistä?

Anna näyttää webinaarissaan hyödyllisimmät toiminta-arkkitehtuurin kuvaukset. Sellaiset, joita on mahdollista tehdä ilman useiden vuosien harjoittelua. Näet samalla millainen käsiala ja tarkkuustaso on hyödyllinen, kun toiminnan tarpeet ohjaavat esim. tietojärjestelmien kehitystä.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Toiminta-arkkitehtuuri esimerkin avulla Puhuja: Anna Aaltonen, Senior Consultant (Coala)

Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on käytännönläheinen ja oleellisiin asioihin pureutuva.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan täältä.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Toiminta-arkkitehtuuri esimerkin avulla
04.06.2019 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154