Webinaarikalenteriin

Vihdoinkin järkevän hintaista tietoturvaa!

06.11.2020 09:30 - 10:15

Toimiva tietoturva edellyttää näkyvyyttä kaikkeen dataan ja tietoliikenteeseen. Valitettavasti sen toteutus on tähän saakka ollut liian kallista monelle p/k-yritykselle. IBM Watson-tekoälyn avulla toteutettu valvonta-automaatio onneksi muuttaa tilanteen täysin. Pedabin automatisoitu SOC-palvelu ja Experiksen tietoturvaosaaminen turvaavat pienenkin IT-ympäristön kustannustehokkaasti!

Tietoturvahyökkäysten kehittyessä kaiken aikaa hienostuneemmiksi, on tietoturvan kannalta kriittisimpien uhkien tunnistaminen entistä haastavampaa. Tämän vuoksi erilaisten tietoturva- ja tietosuojakysymysten käsittely vie enenevässä määrin aikaa ja resursseja kaikissa organisaatioissa. Tieto lisää tuskaa ja tänä päivänä tuska voi olla melkoinen, kun lokitiedot ovat Gigatavuja ja niistä generoituu satoja, ellei tuhansia incidenttejä.

Pitkälle automatisoidun (RPA) ja oppivia järjestelmiä (AI) hyödyntävän tietoturvaoperaatio-keskuksen (SOC) avulla reagointia vaativien hälytysten määrää voidaan merkittävästi vähentää ja yleisemmät vastatoimenpiteet voidaan automatisoida. Osallistu maksuttomaan webinaariimme ja kuule lisää yrityksesi tietoturvan parantamisesta tehokkaasti ja edullisesti ulkoistetun tietoturvaoperaatiokeskuksen avulla. Webinaarissa kuullaan Pedabin ja Experiksen tietoturva-asiantuntijoita.

 

Webinaarin aikataulu: 

9:15-9:30     Liittyminen webinaariin

9:30-10:15   Säästä aikaa ja rahaa tietoturvan automatisoinnilla

                    Markku Luoto, Pedab Finland Oy   
                    Jan Salenius, Experis Finland Oy
                    Henry Kylänlahti, Experis Finland Oy


10:15-10:30 Kysymyksiä ja keskustelua

 

Tervetuloa mukaan!
 

Puhujat: 

Markku Luoto, Business Unit Manager, Pedab Finland
Pedabin Business Unit Manager Markku Luodolla on pitkä kokemus käyttäjien, päätelaitteiden ja sovellusten hallintaan littyvistä haasteista aina 2000-luvun alusta asti.


Henry Kylänlahti, Principal Cybersecurity Consultant, Experis Finland
Henry Kylänlahti työskentelee Experis kyberturvallisuuskonsulttina.

Jan Salenius, Head of Cybersecurity, Experis Finland
Jan Salenius vastaa Experis tietoturvaliiketoiminnasta. 

 

 

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Vihdoinkin järkevän hintaista tietoturvaa!
06.11.2020 09:30 - 10:15

Lisätietoja
jonna.melodasilva@pedab.fi
0400257422