Webinaarikalenteriin

Stressi työelämän moottorina ja sairastuttajana

03.04.2020 09:00 - 09:30

Stressi työelämän moottorina ja sairastuttajana

  • Mihin tarvitsemme stressiä?
  • Milloin stressi kääntyy moottorista sairastuttajaksi?
  • Miten tunnistan sairastuttavan, pahan stressin oireet?
Tarvitsemme stressiä, se on aikaansaamisen ja tekemisen moottori. Tällöin puhumme positiivisesta stressistä. Positiivisessa stressissä olemme tehokkaita, tuloksellisia ja määrätietoisia sekä voimme hyvin. Meillä on hallinnan tunne asioista ja tiedämme että stressaava tilanne on määräaikainen. Stressin avulla saamme suuremman määrän voimavaroja hetkellisesti käyttöömme.
Pitkittyessään stressi muuttuu kuitenkin sairastuttavaksi, asiat eivät enää suju totutulla tavalla ja tarmolla eikä niiden tekemisestä saa enää mielihyvää. Pitkään jatkunut stressi vaikuttaa aina negatiivisesti sekä tuloksellisuuteemme että hyvinvointiimme. On tärkeää, että keskustelemme työyhteisöissä ja opimme ymmärtämään stressin vaikutuksia. Tällä tavalla meillä on paremmat mahdollisuudet tunnistaa sekä itsessämme että toisissamme sairastuttavan stressin oireita ja muuttaa toimintaamme niin yksilöinä kuin tiimeinä ennen kuin mielen ja kehon jaksamisen seinä tulee vastaan.
 
Tervetuloa pysähtymään näiden teemojen äärelle maksuttomassa aamukahviwebinaarissa. Webinaari on osa Työelämän menestystekijät- webinaarisarjaa, jota pitävät Anniina Hukari (TAITO TRAINING) sekä Jaana Hautala (OIVALTAMAAN).
Webinaarin aikataulu:
8.45-9.00 Webinaariin liittyminen
9.00-9.30 Aiheen käsittely ja yhteenveto
 

Kouluttaja: Anniina Hukari

on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja pusken yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten, johdon ja tiimien kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.
Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on pedagogisella opettajan pätevyydellä varustettu diplomi-insinööri ja business coach master, joka on opiskellut myös mm NLP:tä sekä aivotutkimusta.
Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.
katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Stressi työelämän moottorina ja sairastuttajana
03.04.2020 09:00 - 09:30

Lisätietoja
anniina@taitotraining.fi
0505700856