Tillbaka till webinar-kalendern

SAP Finug Hosted by Snow Software 3.6.2021

03.06.2021 15:00 - 16:00

Lisensointi haltuun S/4HANA siirtymässä

Tervetuloa mukaan SAP Finug Hosted by Snow Software -webinaariin torstaina 3.6.2021 klo 15:00!

Organisaatioden kamppaillessa arkkitehtuurillisten päätösten sekä muiden S/4HANA -näkökulmien kanssa, jäävät lisensointia koskevat päätökset liian usein huomiotta. Tämä johtuu usein monimutkaisuudesta, luotettavien tietojen ja oivallusten puutteesta, jotka ovat seurausta tarkoituksenmukaisen lisensointityökalun puuttumisesta. Parhaimmillaankin organisatiot tyytyvät siihen, että lisenssejä on tarpeeksi, mikä useimmin johtaa turhasta maksamiseen ja merkittävään ylikulutukseen. Lisäksi, puutteellinen näkyvyys nykyisten lisenssien käyttöasteeseen vaikeuttaa päätöksentekoa muutostilanteissa, ja heikentää sopimusneuvotteluasemaa tärkeillä hetkillä.

Lisenssien riittävyyden itsessään ei pitäisi olla yhdenkään SAP-asiakkaan tavoite - Näkyvyys ja jatkuva hallinta varmistavat asiakkaille vahvan sopimusneuvotteluaseman. Optimaalinen lopputulos saavutetaan tarkalla käyttäjien lisenssiluokittelulla sekä järjestelmien käyttöasteen seurannalla.

Liity SAP Finugin ja Snow Softwaren kanssa webinaariin, jossa sukellamme S/4HANA -matkan eri osa-alueille lisensoinnin näkökulmasta.

Puhujat

Rasmus Larsson
Rasmus Larsson, Senior Solutions Consultant, Snow Software

Tomi Bly
Tomi Bly, Enterprise Account Executive, Snow Software

 

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on suunnattu SAP Finug käyttäjäjäsenille. Liity mukaan alla olevalla Ilmoittaudu-painikkeella. Ilmoittautuminen Hosted by -webinaariin tapahtuu Oppia.fi -sivustolla, jonne voi myös rekisteröityä. Oppia-tunnuksella yhteystietosi pysyvät ajan tasalla ja voit ilmoittautua helposti tuleviin Finug -tilaisuuksiin. Ilmoittautujatieto luovutetaan järjestävän tahon (Snow Software) käyttöön, jotta tapahtumaan osallistuminen voidaan mahdollistaa.

This seminaar will be in Finnish, even material is in English.

Webinaari-alustana toimii GoToWebinar. Testaathan laitteesi GoToWebinar-yhteyden etukäteen, jotta osallistuminen onnistuu toivotulla tavalla: https://support.goto.com/webinar/system-check-attendee

REGISTRERINGEN TILL DETTA WEBINAR äR STäNGD
SAP Finug Hosted by Snow Software 3.6.2021
03.06.2021 15:00 - 16:00

Mer information
aleksi.rustholkarhu@sapfinug.fi
0408218272

Leverantörer

product search