Tillbaka till webinar-kalendern

RISE with SAP

10.06.2021 15:00 - 16:00

RISE with SAP – mitä se on ja kuinka se auttaa liiketoiminnan muutoksessa?

Tervetuloa mukaan SAP Finug hosted by Enfo -webinaariin torstaina 10.6.2021 klo 15–16. Tilaisuuden kesto on noin 45 min, jonka jälkeen Q&A Enfon ja SAPin asiantuntijoiden kanssa.

Digitalisaatio, yritysten verkostoituminen, koronapandemia sekä monet muut talouden muutosvoimat muokkaavat jatkuvasti yritysten liiketoimintamalleja ja -edellytyksiä. Yritysten onkin pystyttävä samanaikaisesti sekä pyörittämään olemassa olevaa liiketoimintaansa että säilymään kilpailukykyisenä alati muuttuvassa toimintaympäristössään. Tässä Enfo Oyj:n isännöimässä paneelikeskustelussa Enfon ja SAPin asiantuntijat keskustelevat talouden nykytilasta sekä näkymistä pandemian jälkeisessä ajassa, ja kuinka liiketoimintateknologiat kuten RISE with SAP tukevat yrityksiä näihin liiketoiminnan muutosvoimiin vastaamisessa.

RISE with SAP – Business Transformation as a Service

RISE with SAP on SAPin tammikuussa 2021 julkaisema ohjelma, jolla tuetaan yrityksiä vastaamaan muuttuvan liiketoimintaympäristön asettamiin haasteisiin. Käytännössä RISE with SAP on kaupallinen paketti, joka yhdellä sopimuksella tarjoaa pääsyn kokoelmaan työkaluja ja palveluja, jotka SAP on koonnut auttamaan asiakkaita S/4HANAan liittyvissä siirtymähankkeissa, joissa alustana on julkinen pilvi.

RISE with SAP ja siten myös tilaisuutemme on suunnattu niin SAP-asiakkaille, jotka tällä hetkellä ovat SAP ECC -järjestelmässä, kuin SAP S/4HANA -asiakkaille ja lisäksi myös kokonaan uusille SAP-asiakkaille. Tässä tilaisuudessa keskitymme pääsääntöisesti SAP S/4HANA Cloud Private Edition -tuotteeseen, jonka kvalifioitu jälleenmyyjä Enfo on.

Mitä palveluita RISE with SAP -ohjelmaan siis kuuluu? Mitä uutta ohjelma tarjoaa SAPin aiempaan tuote- ja palveluportfolioon nähden? What’s in it for me? Tule kuulemaan vastauksia näihin kysymyksiin ja esittämään omiasi! Voit myös esittää kysymyksiä panelisteillemme etukäteen tämän lomakkeen kautta.

Odotellessa tilaisuuttamme voit myös tutustua yhden paneelikeskustelijoistamme Juha Sassin blogiin aiheesta.

Tilaisuus on suomenkielinen.

Tervetuloa!

Paneelikeskustelijat

Juha Sassi, SAP Solution Architect, Enfo

Juhani Pajala, Director, Business Development, Enfo

Mikko Pihlajisto, Senior Solution Sales Executive – RISE with SAP

Aleksi Lehmus, Business Development Specialist, Enfo (moderaattori)

 

Ilmoittautuminen

Liity mukaan alla olevalla Ilmoittaudu-painikkeella. Ilmoittautuminen Hosted by -webinaariin tapahtuu Oppia.fi -sivustolla, jonne voi myös rekisteröityä. Oppia-tunnuksella yhteystietosi pysyvät ajan tasalla ja voit ilmoittautua helposti tuleviin Finug -tilaisuuksiin. Ilmoittautujatieto luovutetaan järjestävän tahon (Enfo) käyttöön, jotta tapahtumaan osallistuminen voidaan mahdollistaa.

Webinaari-alustana toimii GoToWebinar. Testaathan laitteesi GoToWebinar-yhteyden etukäteen, jotta osallistuminen onnistuu toivotulla tavalla: https://support.goto.com/webinar/system-check-attendee

REGISTRERINGEN TILL DETTA WEBINAR äR STäNGD
RISE with SAP
10.06.2021 15:00 - 16:00

Mer information
aleksi.rustholkarhu@sapfinug.fi
0408218272

Leverantörer

product search