Webinaarikalenteriin

Palvelunhallinnan tukeminen älykkäällä automaatiolla

13.04.2022 12:00 - 13:00

IT-tiimit tarvitsevat ongelmatilanteissa välittömiä vastauksia parantaakseen palveluiden arvoa. Jos tiimit käyttävät työaikansa manuaalisiin, virheille alttiisiin tehtäviin, on selvää, että laatu ja liiketoiminnan tulos kärsivät.

Suuren suosion saavuttanut ServiceNow tarjoaa IT:n, työntekijöiden ja asiakkaiden automatisoituja työnkulkuja, joilla helpotetaan palvelunhallintaa. Digitaalisten työnkulkujen avulla saavutetaan erinomainen kokemus sekä asiakkaille että työntekijöille, samalla tehden liiketoiminnasta tuottavampaa.

Dynatrace on johtava AIOps-ratkaisu (Forrester 2020). Täysin keinoälyn päälle rakennettu alusta tarjoaa vastauksen ongelman juurisyyhyn automaattisesti ja näin nopeuttaa vian ratkaisuaikaa huomattavasti. Dynatracen älykkyys pystyy hetkessä vertailemaan miljoonia eri IT-komponenttien suhteita ja löytämään virheiden syyt ja vaikutukset hetkessä.

Kun ServiceNow ja Dynatrace toimivat yhdessä, IT voi automatisoida manuaalisia tehtäviä ja parantaa näin operatiivista tehokkuutta, lisätä ketteryyttä ja varata enemmän aikaa strategisen arvon tuottamiseksi yritykselle. Palveluiden ongelmat juurisyineen pystytään paikantamaan tekoälyn avulla nopeammin kuin koskaan ennen.Dynatrace ja ServiceNow tunnistavat automaattisesti yleiset sovellusongelmat käynnistämällä  korjaustyönkulut ongelmien ratkaisemiseksi välittömästi.

Dynatrace käyttää Davis®-nimistä keinoälyä, joka paikantaa automaattisesti virheet ja muutokset sovellusten, palveluiden ja infrastruktuurin suorituskyvyssä, saatavuudessa ja resursseissa. Tietoa havaituista poikkeavuuksista käytetään varoittamaan ServiceNow:ta järjestelmävirheiden ja palvelukatkosten korjaamiseksi.Lopputuloksena palvelun laatu ja loppukäyttäjien asiakastyytyväisyys paranevat, tuottavuus kasvaa ja kustannukset laskevat.
 

Tervetuloa ilmaiseen webinaariin, jossa alan huippuasiantuntijat Lauri Humina (APM Finland) ja Olli Halttunen ( Dynatrace Finland) johdattavat kuulijat keskustelun myötä aiheen pariin. Webinaarissa kuulijoilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja saada niihin asiantuntijoiden vastauksia. 

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAARIIN ON SULJETTU
Palvelunhallinnan tukeminen älykkäällä automaatiolla
13.04.2022 12:00 - 13:00

Lisätietoja
lauri.humina@apm.fi