Webinaarikalenteriin

Webinaari Palvelumuotoilun hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla

26.03.2019 10:00 - 11:00

Palvelualoilla, etenkin sosiaali- ja terveyspalveluiden kentällä, on käynnissä murroksen aika. Huonoa palvelua ei enää siedetä ja asiakkaat äänestävät jaloillaan entistä rohkeammin. Toisaalta tämä avaa samaan aikaan mahdollisuuden palveluntarjoajille: asiakkaat oikealla tavalla tavoittavat ja hyvin tuotetut palvelut tulevat kukoistamaan.

Palvelumuotoilun tarjoama asiakasymmärrykseen pohjaava palveluiden kehittäminen on erinomainen tapa uudistaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Miten kehittää palveluita niin, että asiakkaan tarpeisiin vastataan ja odotukset jopa ylitetään sekä pidetään liiketoiminta samaan aikaan kannattavana?

Webinaarissa keskustellaan siitä, mitä on palvelumuotoilu ja miten palvelumuotoilun avulla voidaan kehittää asiakkaiden saamaa palvelukokemusta. Lisäksi pohditaan palvelumuotoilun etuja ja hyödyntämistä suuren myllerryksen keskellä operoivien sosiaali- ja terveysalan toimijoiden näkökulmasta. Samalla saamme webinaariin mukaan vieraan, kun asiakkaamme Ylä-Savon soten kehittämispäällikkö Mira Ulmanen tulee kertomaan oman organisaationsa palvelumuotoiluprojektin kokemuksista ja opeista.

Webinaarissa:

  • Opit, mitä on palvelumuotoilu, sekä millaisia työkaluja palvelumuotoilussa käytetään

  • Hahmotat, miten palvelumuotoilua voidaan hyödyntää teidän organisaatiossanne

KATSO WEBINAARITALLENNE

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Webinaari Palvelumuotoilun hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla
26.03.2019 10:00 - 11:00

Lisätietoja
noora.lehtinen@arter.fi
358504126222