Webinaarikalenteriin

Palautumisen varmistaminen sekä työkyvyn ja hyvinvoinnin rutiinit

01.10.2021 09:00 - 09:30

Palautumisen varmistaminen sekä työkyvyn ja hyvinvoinnin rutiinit

1.10.2021, kello 9.00-9.30

 

Työkyky on noussut syksyn aikana merkittäväksi puheenaiheeksi. Poikkeusaikojen keskellä työkyvyn johtaminen ja palautumisen varmistaminen on yhä tärkeämpää. Jatkuva muutos, epävarmuus ja ympäröivän maailman kompleksisuus haastavat meitä. Ne ovat osa jokapäiväistä arkea. Hybridimallista on tullut meille normaali tila, jonne on tärkeää kehittää uusia rutiineja, jotka auttavat meitä pysymään toimintakykyisinä sekä varmistavat riittävän palautumisen. Tarvitsemme myös rohkeutta muuttaa työkulttuuriamme ja työntekemiseen liittyviä uskomuksia. Luodaan yhdessä palautumisen kulttuuria, jonka tuloksena on hyvinvoiva henkilöstö. Webinaarissa saat oivalluksia siitä, miten pitää yllä optimaalinen toimintakyky ja samalla varmistaa pysyvä palautuminen arjen rutiinien avulla.

Webinaarissa käsiteltäviä aiheita:

· Tunnista kuormitus ja vahvista itsensä johtamista

· Henkisen kuorman ja informaatiotulvan vaikutus työkykyyn

· Viisaat hyvinvointirutiinit palautumisen ja työkyvyn ylläpitoon

· Miten luoda yhdessä palautumisen kulttuuria


Webinaarin aikataulu:
8.45-9.00 Webinaariin liittyminen
9.00-9.30 Aiheen käsittely ja yhteenveto

Valmentajanasi webinaarissa:
Jaana Hautala

on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.
Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.

 

Tervetuloa pysähtymään näiden teemojen äärelle maksuttomassa aamukahviwebinaarissa. Webinaari on osa Työelämän menestystekijät- webinaarisarjaa, jota pitävät Jaana Hautala (OIVALTAMAAN) sekä Anniina Hukari (TAITO TRAINING).

 

Tutustu myös 1.12.2021 järjestettävään Jaksamista ja hyvintointia työyhteisöön -tapahtumaan! Tässä virtuaalisesti järjestettävässä Expert -seminaaripäivässä sinulla on mahdollisuus kartoittaa omat ja tiimisisi työuupumuksen riskitekijät Maslach Burnout Inventory -profiilin avulla. Lisäksi opimme erilaisista työkaluista ja menetelmistä, jotka edistävät työkykyä ja jaksamista sekä henkilökohtaisesti että työyhteisönä. Lue lisää täältä >>

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Palautumisen varmistaminen sekä työkyvyn ja hyvinvoinnin rutiinit
01.10.2021 09:00 - 09:30

Lisätietoja
anniina@taitotraining.fi
0505700856