Webinaarikalenteriin

Päätelaitteet hallintaan ja tietosuoja kuntoon

28.02.2020 09:30 - 10:30

Hallinnoimattomat päätelaitteet aiheuttavat suurimpia tietosuojariskejä monilla aloilla 

Tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset tuovat uusia näkökulmia päätelaitehallintaan – erityisesti mobiililaitteiden hallintaan. Jos epäilet, että työntekijänne käyttävät esimerkiksi Whatsappia myös työtehtäviin liittyviin asioihin, kannattaa ehdottomasti osallistua webinaariimme. Se voi osoittautua arvokkaammaksi kuin uskotkaan.

Päätelaitteisiin liittyvät riskiesimerkit ovat kuitenkin sivuosassa webinaarissamme, sillä pääasiassa keskitymme tunnistettujen ongelmien ratkomiseen päätelaitehallintapalvelun mahdollistamin keinoin. Käymme läpi hallintaratkaisuja erilaisten käyttäjäryhmien ja laitepolitiikkojen näkökulmista. Tutustumme niin kenttätyöntekijöille kuin työnjohdolle tai toimistohenkilöstölle sopiviin ratkaisuihin riippumatta siitä, ovatko päätelaitteet käyttäjien omia (BYOD) vai yrityksen hankkimia. 


Käsiteltäviä kysymyksiä ovat mm.

-Työ ja yksityiskäytön erottaminen
-Yrityksen suojaaminen työntekijän mobiililaitteiden väärinkäytöksiltä
-Erilaiset päätelaitehallinnan asteet eri työntekijäryhmille
-Työkalut muutosvastarinnan voittamiseen
 
Ja lisäksi voit lähettää omat aiheeseen liittyvät kysymyksesi jo etukäteen: markku.luoto@pedab.fi
 

Aikataulu:

9:30-9:45 Liittyminen webinaariin

9:45-10:15 Markku Luoto: Päätelaitteet hallintaan ja tietosuoja kuntoon

10:15-10:30 Kysymyksiä ja keskustelua 

 

Pedabin Business Unit Manager Markku Luodolla on pitkä kokemus käyttäjien, päätelaitteiden ja sovellusten hallintaan liittyvistä haasteista aina 2000-luvun alusta asti. Markun tiimi voitti ”vuoden hyötysovellus” ja ”paras käyttöliittymä” –palkinnot TeliaSoneran ”Best Developer” -kilpailussa jo viime vuosikymmenellä. Siitä asti hän on menestykkäästi ohjannut erilaisten organisaatioiden toimintojen digitalisointia ja mobilisointia. Markun laaja kokemus niin julkiselta kuin yksityiseltä puolelta sekä monet käytännön esimerkit tehdyistä ratkaisuista antavat hänelle ainutlaatuisen mahdollisuuden vertailla eri lähestymistapoja ja niiden toimivuutta. Markku on erinomainen esiintyjä ja hänen haastattelujaan sekä blogejaan löytyy täältä: linkedin.com/in/luotomarkku

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Päätelaitteet hallintaan ja tietosuoja kuntoon
28.02.2020 09:30 - 10:30

Lisätietoja
jonna.melodasilva@jabra.com
0400257422