Webinaarikalenteriin

Orkestroidut kontit tutuiksi arkkitehtuurin avulla

26.10.2021 09:00 - 10:00

Teknologioiden kuvaaminen on monelle arkkitehdille haastavaa. Pitää olla ymmärrystä, mitä mikäkin teknologia tekee kokonaiskuvassa ja samalla pitää vielä osata jokin kuvausnotaatio, jolla asiat mallintaisi. Teknologiakerroskin jää helposti tyngäksi, jos sitä ei kyetä liittämään tietojärjestelmiin ja sitä kautta prosesseihin ja palveluihin

Tämä webinaari on jatkoa edelliseen Kontit tutuiksi arkkitehtuurin avulla webinaarille. Tässä webinaarissa pääset mukaan perehtymään pilvipalveluiden maailmaan käytännön läheisesti.  Luomme yhdessä orkestroidun konttiympäristön pilvipalveluun ja samalla mallinnamme kyseisen konfiguraation ArchiMaten® mallinnusnotaatiolla.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-10:00 Orkestroidut kontit tutuiksi arkkitehtuurin avulla. Puhuja: Oskari Forsblom, Senior Consultant (Coala)

Oskari Forsblomilla on usean vuoden kokemus teknologia-arkkitehtuurin kuvaamisesta sekä ratkaisuarkkitehtuurista. Oskarilla on kokemusta teknologioiden kuvaamisesta sekä ArchiMaten® mallinnusnotaatiolla, että myös UML:n avulla.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Orkestroidut kontit tutuiksi arkkitehtuurin avulla
26.10.2021 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154