Tillbaka till webinar-kalendern

WEBINAARI: Oppia.fi - Oppimisen verkkokauppa asiakkaille

12.01.2018 13:00 - 14:00

Oppia.fi – Oppimisen verkkokauppa (”Oppimisen tavaratalo”)

  • Koulutusten aihealueet: johtaminen, kehittäminen, hallinto, projektit, prosessit, palvelut, IT… täältä löytyy kaikki - ja mitä ei löydy, sen me hankimme (nöyrästi kuunnellen asiakkaitamme).
  • Opetusmuodot: luokkakurssit, konsultointi, työpajat, roolipelit, simulaatiopelit, tapahtumat, verkkokurssit, etäopetus, webinaarit, ekirjat, ekirjastot, muu digitaalinen sisältö,…
  • Kielet: lokaaleissa palveluissa (avoimet luokkakurssit, tapahtumat) pääosin paikallinen kieli (Suomessa suomi, Ruotsissa ruotsi, Virossa viro jne.) ja joissakin englanti. Globaaleissa palveluissa (verkkokurssit, etäopetus, webinaarit, ekirjastot, asiakaskohtaiset luokkakurssit…) pääosin englanti ja joissakin paikallinen kieli.

Oppiasopimus – ”Oppimisen etukortti"

  • Oppiasopimus: ei maksa mitään, ei velvoita eikä sido mihinkään, mutta sillä saa etuja ja alennuksia

Aikataulu:
08:45 - 09:00 Liittyminen webinaariin

09:00 - 09:45 Oppiasopimuksen esittely (Jaakko Kuosmanen, Wakaru, suomeksi)

Jaakko on intohimoinen oppija, jolla on ollut tärkeä rooli Wakarun uusien palveluiden kuten Prosessipäivien ja Oppia.fi:n käynnistämisessä. Oppia-ekosysteemin rakentaminen sopii hyvin tällaiselle aktiiviselle verkostoitujalle. Jaakko vastaa Wakarun koulutuspalveluista ja toimii myös Wakarun toimitusjohtajana.

 

HUOM! Jos et pääse mukaan live-lähetykseen, voit katsoa webinaarin jälkitallenteen rekisteröitymällä Oppia.fi:hin ja seuraamalla ohjeita.

för att se inspelningen av detta webinar
WEBINAARI: Oppia.fi - Oppimisen verkkokauppa asiakkaille
12.01.2018 13:00 - 14:00

Mer information
jaakko.kuosmanen@wakaru.fi
358 40 728 5870

Leverantörer

product search