Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Oppiakumppanuus – miksi kannattaa liittyä mukaan Oppiaekosysteemiin?

19.01.2018 13:00 - 14:00

WEBINAARI: Oppiakumppanuus – miksi kannattaa liittyä mukaan Oppiaekosysteemiin?

Oppia mullisti suomalaisen koulutusmarkkinan 2016 maaliskuussa. Nyt Oppiassa on jo 1.000 kurssia 100 toimittajalta, joilla on 500 kouluttajaa.

Oppiassa on nyt jo:

  • Koulutusten aihealueet: johtaminen, kehittäminen, hallinto, projektit, prosessit, palvelut, IT,… – täältä löytyy kaikki, ja mitä ei löydy – sen me hankimme (nöyrästi kuunnellen asiakkaitamme).
  • Opetusmuodot: luokkakurssit, konsultointi, työpajat, roolipelit, simulaatiopelit, tapahtumat, verkkokurssit, etäopetus, webinaarit, ekirjat, ekirjastot, muu digitaalinen sisältö,…
  • Kielet: lokaaleissa palveluissa (avoimet luokkakurssit, tapahtumat) pääosin paikallinen kieli (Suomessa suomi, Ruotsissa ruotsi, Virossa viro jne.) ja joissakin englanti. Globaaleissa palveluissa (verkkokurssit, etäopetus, webinaarit, ekirjastot, asiakaskohtaiset luokkakurssit…) pääosin englanti ja joissakin paikallinen kieli.

Tule kuulemaan, miten saat omat palvelusi myyntiin Oppia.fi:ssä

Aikataulu:
08:45-09:00 Liittyminen webinaariin
09:00-09:45 Oppiakumppanuuden esittely (Jaakko Kuosmanen, Wakaru, suomeksi)

 

Jaakko on intohimoinen oppija, jolla on ollut tärkeä rooli Wakarun uusien palveluiden kuten Prosessipäivien ja Oppia.fi:n käynnistämisessä. Oppia-ekosysteemin rakentaminen sopii hyvin tällaiselle aktiiviselle verkostoitujalle. Jaakko vastaa Wakarun koulutuspalveluista ja toimii myös Wakarun toimitusjohtajana.

 

HUOM! Jos et pääse mukaan live-lähetykseen, voit katsoa webinaarin jälkitallenteen rekisteröitymällä Oppia.fi:hin ja seuraamalla ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Oppiakumppanuus – miksi kannattaa liittyä mukaan Oppiaekosysteemiin?
19.01.2018 13:00 - 14:00

Lisätietoja
jaakko.kuosmanen@wakaru.fi
358 40 728 5870