Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Failing isn’t my genetics – Onnistu toistuvasti projekteissa!

05.02.2019 08:30 - 09:30

Haluatko välttää projektien tyypillisimmät karikot ja onnistua toistuvasti projekteissa? Merkittävimmät syyt projekteissa epäonnistumiselle ovat väärin asetetut tavoitteet sekä puutteellinen kommunikointi, sidosryhmähallinta ja projektin seuranta.

Mitkä ovat käänteentekevät projektipäällikön osaamiset, mihin asioihin kannattaa panostaa? Mistä tiedät, että keskityt oikeisiin asioihin? Project Excellence -webinaarissa Elina Välimaa ja Jori Kosonen johdattavat osallistujat projektijohtamisen ytimeen. Tunnistamme ensin keskeiset projektijohtamisen pätevyydet ja kehittämisen painopisteet. Tuomme esimerkkien kautta esiin, mitä tyypillisimmät projektijohtamiset karikot ovat ja miten voit välttyä niiltä projekteissasi.

Webinaari on suunnattu kaikille projektiosaamisen kehittämisestä kiinnostuneille, jotka haluavat oppia ja löytää itselleen keinon edelleen kehittää projektijohtamisen osaamista.

Project Excellence -webinaarissa tuomme esille joukon konkreettisia työkaluja, joiden avulla luot itsellesi ja organisaatiollesi polun viedä osaaminen uudelle tasolle. Webinaarin jälkeen saat itsellesi ”Onnistuvan projektijohtamisen 12 haastetta” -työkirjan projektihaasteidesi käsittelyn tueksi. 

Webinaarin tavoitteena on:

  1. Tarjota johtamisen vinkkejä esimerkkien kautta siihen, miten selvitä projektijohtamisen haastavista tilanteista
  2. Syventää ymmärrystä siitä, mitä ammattimaiselta projektipäälliköltä odotetaan 
  3. Tarjota ideoita osaamisen kehittämiseen ja oppien tehokkaaseen hyödyntämiseen arjessa. 

Tervetuloa mukaan oppimaan uutta ja virittämään ajatuksiasi siitä, miten nousta projektijohtamisessa seuraavalle tasolle! 

Aikataulu
08.15 - 08.30 Webinaariin liittyminen
08.30 - 09.15 ”WebTime”! Jori ja Elina kertovat projektijohtamisen haasteiden voittamisesta
09.15 - 09.30 Kysymyksiä? Jori ja Elina vastaavat

Webinaarin puhujat

 

 

 

 

 

Jori Kosonen on Senior Partner Talent Vectialla. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projektijohtamisesta sekä asiantuntijaorganisaatioiden johto- ja hallitustehtävistä. Viime vuosina Jori on keskittynyt erityisesti johtoryhmätyön kehittämiseen, strategioiden toteuttamiseen, projektikulttuurin kehittämisprosesseihin ja valmennusohjelmiin.

Elina Välimaa on Managing Trainer Talent Vectialla. Elina on johtamisen ja kulttuurin kehittämisen asiantuntija ja valmentaja, jolla on 20 vuoden käytännön kokemus erilaisista kansainvälisistä työtehtävistä ja toimeksiannoista mm. liiketoiminnan ja ihmisten kehittämisen alueilla. 

------
Kuuntele pidetty webinaari jälkitallenteena!

Ohjeet tallenteen katsomiseen:
1. (Jos et ole aiemmin vielä rekisteröitynyt Oppian käyttäjäksi) luo käyttäjätunnus Oppia.fi – Oppimisen verkkokauppaan www.oppia.fi
2. Kirjaudu sisään Oppiaan
3. Rullaa webinaarisivun alalaitaan ja klikkaa kohdasta ”Katso tallenne”
4. Ohjaudut BrightTalk-palveluun, jota Oppia käyttää tallenteen julkaisuun
5. Luo käyttäjätunnus BrighTalkiin sivun oikean laidan lomakkeen avulla
6. Tämän jälkeen pääset käynnistämään webinaaritallenteen

Kysy tarvittaessa lisäohjeita Oppia Chatista.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Failing isn’t my genetics – Onnistu toistuvasti projekteissa!
05.02.2019 08:30 - 09:30

Lisätietoja
Suvi.Anttila@talentvectia.com