Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Onnistu valmisohjelmistovalinnassa

05.04.2018 09:00 - 10:00

Kaikki CRM:t eivät ole samanlaisia. Sama pätee myös ERP:ihin ja muihin valmisohjelmistoihin. Myyjät lupaavat yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Kuinka suodatan kaikesta informaatiosta sen oleellisen? Kuinka valitsen organisaationi tarpeisiin sopivan valmisohjelmiston?

Onnistunut valinta lähtee omien tarpeiden tunnistamisesta ja kuvaamisesta. Kun tiedän tarpeeni, osaan myös pyytää ja vaatia niitä valittavalta tuotteelta. Kokonaisarkkitehtuuri tarjoaa työkalut tarpeiden analysointiin ja kuvaamiseen. Kokonaisarkkitehtuurin menetelmin kuvaat myös, kuinka uusi ratkaisu istuu osaksi kokonaisuutta ja mitä muutoksia se vaatii vaikka prosesseihin tai järjestelmäkarttaan.

Tule kuulemaan, miten arkkitehtuurityö auttaa onnistumaan valmisohjelmistovalinnassa.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Onnistu valmisohjelmistovalinnassa Puhuja: Petteri Laamanen, Senior Consultant (Coala)

Petteri Laamanen on osallistunut tuotevalintoihin niin organisaation omana työntekijänä kuin hankintaa avustavana konsulttina. Hankittavat ohjelmistot ovat vaihdelleet CRM-paketeista aina IAM-ratkaisuihin. Petterillä on TOGAF® ja ArchiMate® -sertifikaatit ja kokemusta muun muassa JHS-179 suosituksen soveltamisesta sekä muiden vastaavien kehikkojen käytöstä. Petteri toimii Coalassa konsulttina ja käyttää arkkitehtuurimenetelmiä päivittäisessä työssään.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Onnistu valmisohjelmistovalinnassa
05.04.2018 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154