Webinaarikalenteriin

Onko tietoturvaympyräsi kunnossa?

18.05.2021 09:00 - 10:00

Aivan kuten ravintoympyrästä pitää syödä tasapainoisesti, jotta terveys pysyy kunnossa, pitää huolehtia erilaisen tietoturvavaatimusten määrittelystä ja toteuttamisesta, jotta järjestelmien ja sovellusten sekä niiden ympäristöjen tietoturva pysyisi kunnossa. Ei siis riitä, että sanoo ’Järjestelmän on oltava tietoturvallinen’, vaan pitää määritellä ja vaatia huomattavasti tarkemmin. Eikä kaikki tietoturvavaatimukset liity vain järjestelmään, vaan myös kehittäjiin, käyttäjiin ja fyysiseen ympäristöön. Nämä ovat siis asioita, joita jokaisen projektipäällikön, määrittelijän ja kehittäjän tulee tietää. Osa niistä on myös liiketoiminnan vastuulla.

Tässä webinaarissa Tarja kertoo, millaisia erilaisia tietoturvavaatimusten tyyppejä on olemassa ja antaa esimerkkejä niistä ja vinkkejä, mistä löytää lisää tietoa. Onneksi kaikkea ei tarvitse keksiä itse – viisas nojautuukin tietoturva-asiantuntijoiden luomiin ohjeistuksiin!

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Onko tietoturvaympyräsi kunnossa? Puhuja: Tarja Raussi, Senior Consultant (Coala)

Senior Consultant Tarja Raussi on työskennellyt koko uransa ajan vaatimusten parissa ja valmentanut tuhatkunta määrittelijää Suomessa ja ulkomailla hyvän ja riittävän määrittelyn saloihin. Ammattimäärittelijän taidoista on hyötyä myös konsultoinnissa, kun usein pitää perehtyä uusiin toimialoihin. Tarja onkin ollut mukana ns. normaalia korkeampaa tietoturvaa vaativissa hankkeissa ja toiminut tietoturva-asiantuntijoiden kanssa sekä ollut tekemässä mm. identiteetin ja käyttäjähallinnan määrittelyä. Sekä arkkitehdin että määrittelijän tulee hallita kokonaisuuksia – fokus ja tarkkuustaso ovat tosin erilaisia. Tarjan ajatuksiin voit tutustua blogissa EI SAA JÄÄDÄ TULEEN MAKAAMAAN. Muita julkaisuja löydät Tarjan LinkedIn-profiilista.

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ.

Onko tietoturvaympyräsi kunnossa?
1.00 Kpl
Onko tietoturvaympyräsi kunnossa?
0,00 €
+ alv. 24%.
Onko tietoturvaympyräsi kunnossa?
18.05.2021 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154