Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Testaa tiesi ohjelmistorobotiikkastrategiaan

10.11.2017 10:00 - 11:00

Ohjelmistorobotiikka on yksi tämän hetken kuumimpia teknologiatrendejä. Ohjelmistorobotiikka eli Robotic Process Automation (RPA) tarjoaa organisaatioille nopean ja matalan kynnyksen ratkaisun prosessiautomaatioon. Ohjelmistorobotiikan kanssa pääsee parhaiten alkuun kun lähtee rohkeasti testaamaan. Kun ohjelmistorobotiikkaan yhdistetään muita teknologioita alkavat jo itsessään merkittävät hyödyt kasvaa entisestään. Tule kuulemaan näkemyksiä siitä mikä on automaation suhteen mahdollista jo nyt ja mitä on seuraavaksi luvassa.

Aikataulu: 
09:45 - 10:00 Liittyminen webinaariin
10:00 - 11:00 Esitys (Katriina Valli, KnowIT, suomeksi)

Puhuja:

Katriina Valli

Katriina toimii Knowitilla ohjelmistorobotiikan evankelistana ja suhtautuu toimenkuvansa mukaisesti tietotekniikkaan intohimoisesti, mutta ei ryppyotsaisesti. Hänen missionaan on tuoda “ATK takaisin”

Lue Katriinan blogikirjoitus "Sano kyllä ohjelmistorobotiikalle"
RPA-oppaan voit ladata itsellesi täältä


HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Testaa tiesi ohjelmistorobotiikkastrategiaan
10.11.2017 10:00 - 11:00

Lisätietoja
katriina.valli@zyfra.com
358505015403