Webinaarikalenteriin

Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist

04.06.2019 09:00 - 10:00

Mihin kannattaa panostaa tänään jos tavoittelet seuraavaa askelta tuotekehityksen tehtävien parissa huomenna?

IT-ala on jatkuvassa muutoksessa, ja läpi historian sille ominaisista piirteistä puhuttaessa ei ole voitu sivuuttaa tarvetta jatkuvalle oman osaamisen kehittämiselle.

Trendejä syntyy ja hiipuu jatkuvasti - jos jokin teknologia tai työskentelytapa on tänään in, se voi olla jo huomenna out. Tänä päivänä ohjelmistokehitystä tehdään ketterästi, kun muutama vuosi sitten vannottiin vesiputousmallin nimeen. Esimerkkejä on varmasti ainakin sata.

Mutta mistä sitten tietää, mihin tänään kannattaisi panostaa? Mitä jos tähtäimessä siintää esimerkiksi Scrum Masterin rooli? Entä Team Leaderin tehtävä? Tai mitä jos tavoitteena on olla Suomen..tai no ainakin Pitäjänmäen paras Full Stack kehittäjä?

Tässä Webinaarissa Arterin HR asiantuntija Laura Huusari sekä Arterin ohjelmistokehityksen erikoisvieraat kertovat, millaiseen osaamisen kehittämiseen kannattaa tällä hetkellä panostaa IT-alalla ja mistä voisi olla tulevaisuudessa hyötyä.

Lisäksi saat kuulla hevosten suusta millaista on Scrum Masterin, Team Leaderin sekä Fullstack kehittäjän arki ja millainen osaaminen näissä rooleissa on erityisen tärkeää. Lopuksi käydään läpi miten näihin tehtäviin voi päästä ja muutama timanttinen vinkki, miten tuoda omaa osaamista esiin työhakemuksissa.

Miksi osallistua?

  • Kuulet millaisesta osaamisesta on yleisesti hyötyä IT alan tehtävissä tällä hetkellä ja miksi

  • Näet mitä Scrum Master tekee, ja millainen osaaminen tässä tehtävässä on tärkeää. Hahmotat, mihin kannattaa kiinnittää huomiota tänään, jos tavoitteena on olla Scrum Master huomenna.

  • Näet mitä Team Leader tekee,ja millainen osaaminen tässä tehtävässä on tärkeää. Hahmotat, mihin kannattaa kiinnittää huomiota tänään, jos tavoitteena on olla Team Leader huomenna.

  • Näet mitä Fullstack Kehittäjä tekee, ja millainen osaaminen on tärkeää tässä tehtävässä. Hahmotat, mihin kannattaa kiinnittää huomiota tänään, jos tavoitteena on olla Full Stack kehittäjä huomenna.

  • Opit, miten tuoda osaamista esiin työhakemuksessa, jos työkokemus puuttuu.

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille kaikille ohjelmistokehityksestä kiinnostuneille.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN

Webinaarin pitää:

Arterin HR Specialist Laura Huusari.

Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist
1 Kpl
Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist
0,00 €
+ alv. 24%.
Ohjelmistokehittäjän osaamisen kehittämisen checklist
04.06.2019 09:00 - 10:00

Lisätietoja
noora.lehtinen@arter.fi
358504126222

Järjestäjät