Webinaarikalenteriin

Mielekäs ja tehokas työ O365 maailmassa – Osa 2

17.11.2017 09:00 - 10:00

Moderni tietotyö, digitaalinen työympäristö – hienolta kuulostaa mutta mittee se meinaa? Miten arkinen maanantai muuttuu, jos lähdetään tällä tavoin digiloikkimaan

Jos sinua kiinnostaa, miten mielekästä ja tehokasta työ O365 maailmassa ihan helposti voisi olla, hyppää mukaan kaksiosaiseen webinaariin! Tämä setti toimii hyvin myös sinulle, jota kiinnostaa Microsoftin uusi työskentelyalusta Teams.

Toisessa osassa perjantaina 17.11. klo 9 selitellään vähän perästä päin, että miten se maaginen moderni työ oikein tapahtuikaan. Resepti on selvä: tarvitaan teknisiä mahdollistajia (se helppo puoli) ja toimintatapojen muutosta (paaaaljon vaikeampaa). Lopputulos on kuitenkin tavoittelemisen arvoinen – tehokkaampaa ja mielekkäämpää tietotyötä, tekniikka vihdoinkin tukiroolissa.

PUHUJA

KATJA JOKISALO

Senior Consultant

Katja on auttanut organisaatioita sisäisen viestinnän, ryhmätyön ja dokumentinhallinnan toimintamallien ja ratkaisujen parissa jo kymmenen vuotta. Teknologiakaverina pääsääntöisesti SharePoint ja O365 ratkaisut – erityisesti Yammer, Groups, Teams ja OneDrive. Katja on erityisen innoissaan siitä, miten uudet tietotyön palvelut vapauttavat aikaa tekniseltä säätämiseltä järkevien toimintamallien suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Pää pilvissä, mutta jalat maassa!

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAARIIN ON SULJETTU
Mielekäs ja tehokas työ O365 maailmassa – Osa 2
17.11.2017 09:00 - 10:00

Lisätietoja