Webinaarikalenteriin

Muuttuvatko arkkitehtuurikuvaukset todeksi?

23.11.2021 09:00 - 10:00

Arkkitehtuurikuvaus on hukkatyötä, jos sitä ei käytetä mihinkään. Hyvä arkkitehtuurikuva tukee päätöksentekoa tai toimii suunnitelmana siitä, millainen tavoitetila halutaan. Parhaat arkkitehtuurikuvat tukevat sekä suunnittelua että päätöksentekoa.

Jotta arkkitehtuurin tuotoksia voitaisiin hyödyntää, on monen asian loksahdettava kohdilleen. Arkkitehtuurikuvauksen on oltava riittävän hyvälaatuinen. Kuvauksen on oltava samaan aikaan ymmärrettävä, silti realistinen. Kuvia on osattava lukea ja tulkita projekteissa, joissa uusia ratkaisuja toteutetaan. Eihän talon rakentamisestakaan tule mitään, jos kirvesmiesporukka ei osaa lukea piirustuksia. Osaltaan kyse on viestinnästä. On tiedettävä, että arkkitehtuurikuvia yleensäkään on.

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitys? Tulen kuulemaan vinkit siihen, miten arkkitehtuurikuvat muuttuvat todeksi käytännössä.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Muuttuvatko arkkitehtuurikuvaukset todeksi? Puhuja: Anna Aaltonen, Senior Consultant (Coala)

Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on käytännönläheinen ja oleellisiin asioihin pureutuva.


HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Muuttuvatko arkkitehtuurikuvaukset todeksi?
23.11.2021 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154