Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Käytännön monitoimittaja-orkestrointi

21.04.2017 09:00 - 10:00

Service Integration and Management (SIAM) on yksi tämän päivän kuumista aiheista. SIAM:ia voi lähestyä monella tavalla; omien prosessien monitoimittajakelpoiseksi päivtyksenä, oman IT:n organisoitumisen kautta, palveluiden ostamisena tai ulkoistuksena. Yksi lähestyminen on käytännön monitoimittajaorkestroinnin kautta; mitä asioita kannattaa pitää mielessä ja huomioida, että E2E näkyy myös tuloksina. Aki Kupiainen avaa tätä näkökulmaa webinaarissaan. 

Aikataulu: 

8.45-9.00 Liittyminen webinaariin

9.00-9.05 Webinaarin avaus (Lari Peltoniemi, Wakaru)

9.05-10.00 Esitys (Aki Kupiainen, suomeksi)

 

Puhuja: 

Aki Kupiainen

 

Aki Kupiainen on toiminut vuodesta 2000 lähtien Tiedon palvelukeskustoiminnan kehittämisessä ja käynnistämisessä Balti-Venäjä-Pohjoismaat akselilla. Kokemusta monikansallisten keskusten käytännön toiminnasta on lisäksi kertynyt rauhanturvaoperaatioissa toimistoupseerina niin NATO kuin YK:n taktisissa operaatiokeskuksissa. Tällä hetkellä Aki toimii Tiedon SIAM Center of Excellense yksikössä ratkaisukonsulttina.

 

HUOM! Webinaarin katsomiseen jälkikäteen tarvitset BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Webinaaritallenteen katsomiseen ilmoittautuminen jälkikäteen ei luo BrightTalk tunnusta, mutta voit luoda itsellesi sellaisen kun Oppia.fi opastaa sinut oikeaan tallenteeseen. 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Käytännön monitoimittaja-orkestrointi
21.04.2017 09:00 - 10:00

Lisätietoja
lari.peltoniemi@wakaru.fi
0407397989