Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Modern Agile – sujuvampaa ketteryyttä arvo edellä

08.05.2018 09:45 - 11:00

Onko muutos ketteryyteen hyvä tehdä keskitetysti ottamalla käyttöön skaalattu systeemi vai voisiko siirtymän tehdä modulaarisemmin? Mihin muutoksessa kannattaa keskittyä nyt heti ja minkä ehtii myöhemmin? Mistä tiedetään että kehitetään oikeita asioita? Modern agile -webinaarissa Karoliina Luoto ja Miika Kuha johdattavat osallistujat jatkuvan kehittämisen ytimeen. Tunnistamme ensin jatkuvan kehittämisen fokuksen toimintaympäristön arvoketjujen kautta ja kuvaamme ne funktiot, joista jatkuvan kehitttämisen selkäranka muodostuu.

Webinaari on suunnattu jokaiselle ketteristä menetelmistä kiinnostuneelle aina teknologiayritysten päättäjistä julkisen sektorin asiantuntijoihin ja softa-alan ammattilaisista start up -skenen tyyppeihin.

Modern Agile -webinaarissa tunnistamme kehityskohteet, joista kehityksen eteneminen yleisimmin takkuaa. Käymme jokaisesta kehityskohteesta läpi valikoiman konkreettisia työkaluja, joiden avulla ne voi saada toimimaan uudella tasolla. Samalla tunnistamme kypsän ketterän kehitysympäristön 12 peruselementtiä nopeista kokeiluista jatkuvan oppimisen kautta leaniin tavoitteenasetantaan. 

Webinaarin tavoitteena on tarjota jokaiselle osallistujalle:
1. Välineet tunnistaa tärkein omassa ympäristössä kehitettävä asia
2. Ideat sen varmistamiseen, että kehitystyö sujuvoituu ja paranee jatkuvasti
3. Uudet ajatukset toimivan kehitysympäristön elementeistä.
 
Tervetuloa mukaan virittämään oman ympäristösi ketterä kehitystapa uudelle tasolle!
 
Aikataulu
9.45–10.00 Webinaariin liittyminen
10.00–10.45 Showtime! Karo ja Miika kertovat Modern Agilesta
10.45–11.00 Kysymyksiä? Karo ja Miika vastaavat.
 
Puhujat
 
Karoliina Luoto
johtava konsultti

Karoliina Luoto on valmentaja ja konsultti, jonka sydän sykkii tuoteomistamiselle ja menestyksekkään kehityksen johtamiselle. Lean, Teal, Scrum ja skaalatut menetelmät ovat käteviä työkaluja, mutta oikeasti parantamisen ytimessä on Karoliinan mielestä sujuva yhteistyön arki ja parempi asiakkaalle tuotettava arvo.

Karoliina fasilitoi ja puhuu ympäri Eurooppaa, viime aikoina mm. Scan Agile -seminaareissa, ALE2015:ssa Sofiassa ja Intranet & Digital Workplace Summit 2015:ssa. Paikallinen ketteryysyhteistyö on Karoliinan sydäntä lähellä, ja niinpä hän puuhaa mm. Agile Finlandin Ketterä omistajuus -tapahtumien ja valmennusleirien kimpussa.

Miika Kuha
Lean-konsultti

Miika Kuha suhtautuu parannuksiin intohimoisesti. Hänellä on ollut useita globaaleja johtaja- ja operatiivisia rooleja globaaleissa yhtiöissä. Sekä näissä rooleissa että niiden lisäksi organisaation sisäisenä konsulttina ja muutosagenttina hän on tehnyt laajan kirjon erilaisia parannusprojekteja yhtiöiden keiskeisimpiin liiketoimintaprosesseihin.

Olipa kyse johtoryhmästä tai tehtaan lattialla tapahtuvasta työstä, Miikalla on hyvin käytännönläheinen ote löytää nykyisen toiminnan todellinen tila. Miika on tehnyt parannushankkeita tai pitänyt esityksiä aiheesta mm. Manauksessa, Hanoissa, Pekingissä, Dallasissa, Reynosassa, Komaromissa, Lontoossa, Berliinissä, Pietarissa, Salossa ja Espoossa.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Modern Agile – sujuvampaa ketteryyttä arvo edellä
08.05.2018 09:45 - 11:00

Lisätietoja
karoliina.luoto@codento.com
-