Tillbaka till webinar-kalendern

Miten tunnistaa strateginen kyvykkyys?

14.06.2019 09:00 - 09:30

Miten tunnistaa strateginen kyvykkyys?

Strategisilla kyvykkyyksillä tarkoitetaan organisaation kykyä hallita toimintansa kannalta merkittäviä järjestelmiä, rakenteita ja prosesseja. Digitaalisessa transformaatiossa on usein kyse juuri uudenlaisen strategisen kyvykkyyden rakentamisesta.

Miten sitten tunnistaa strategian kannalta kriittiset kyvykkyydet, joita kannattaa kehittää? Toisaalta, miten tunnistaa vanhentuneet kyvykkyydet, jotka eivät enää tuota arvoa liiketoimintaan? Miten kyvykkyys eroaa taidon ja osaamisen käsitteistä? Voiko liiketoimintaa kehittää ilman strategisesti kriittisten kyvykkyyksien tunnistamista?

Webinaarissa saat konkreettisten esimerkkien kautta vinkkejä strategisten kyvykkyyksien tunnistamiseen omassa organisaatiossasi. Aiheeseen johdattelijoina toimivat Smart Capability Management -konseptin kehittäneet Vallum Oy:n asiantuntijat. Smart Capability Management on toimintamalli, joka auttaa yrityksiä tunnistamaan, hallitsemaan ja uudistamaan strategiansa kannalta merkittäviä kyvykkyyksiään.

 

Puhujat:

Timo Valli (FM, eMBA) on johtaja, joka on tehnyt pitkän työuran vakuutus- ja terveyspalvelualoilla sekä julkisen hallinnon suurissa organisaatioissa. Timo muistetaan mm. Valtiovarainministeriön ict-johtajana ja Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin hallituksen puheenjohtajana. Tällä hetkellä hän toimii digi- ja alusta-ajan uutta työtä (New Work) jäsentävän Vallum Oy:n toimitusjohtajana ja strategiakonsulttina.

Kirsi Elina Kallio (FL) on kokenut työtoiminnan kehittäjä ja tutkija. Hän on opettanut, valmentanut ja tutkinut työelämän oppimiseen ja muutokseen liittyviä teemoja yrityksissä ja yliopistoissa yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Yrittäjänä Kirsin erityisalaa on kasvattaa asiakasyritystensä kilpailukykyä tarjoamalla tieteellisesti testattuja välineitä strategisten kyvykkyyksien rakentamiseen.

 

Lisää aiheesta:

www.vallum.fi

för att se inspelningen av detta webinar
Miten tunnistaa strateginen kyvykkyys?
14.06.2019 09:00 - 09:30

Mer information
kirsi.kallio@vallum.fi
358400898904

Leverantörer

product search