Webinaarikalenteriin

Mikä meitä uuvuttaa? Tunnista ja estä työuupuminen arjessa.

19.11.2021 09:00 - 09:30

Mikä meitä uuvuttaa? Tunnista ja estä työuupuminen arjessa.

pe 19.11, kello 9-9.30

Miten sinä voit? Miten tiimisi ja työkaverisi voivat? Miten voimme yhteisönä? Työuupuminen syntyy ihmisen ja työn välisessä vuorovaikutuksessa ja sille altistavat monet tekijät. Ihmiset eivät koe asioita ja tilanteita samalla tavalla. Erilaisuudestamme johtuen myös uupumiseemme vaikuttavat ja johtavat hieman erilaiset tekijät.

On tärkeää oppia tunnistamaan työuupumuksen oireita itsessä sekä muissa ja puuttua tilanteeseen sekä tehdä tarvittavat muutokset. Vaikea uupumus on vakava tila, jota emme halua enää yhdenkään ihmisen kokevan. Ennaltaehkäistään ja estetään yksin ja yhdessä. Voidaan paremmin yksilöinä, tiimeinä ja yhteisönä.

Tervetuloa mukaan pysähtymään uupumisen äärelle maksuttomassa webinaarissa:

Webinaarin teemoja:

  • Tunnista uupumisen oireet

  • Työuupumukselle altistavat tekijät

  • Ihmisten erilaisuus uupumisessa

  • Ennaltaehkäise uupumista

Tervetuloa pysähtymään näiden teemojen äärelle maksuttomassa aamukahviwebinaarissa. Webinaari on osa Työelämän menestystekijät- webinaarisarjaa, jota pitävät Anniina Hukari (TAITO TRAINING) sekä Jaana Hautala (OIVALTAMAAN).
Webinaarin aikataulu:
8.45-9.00 Webinaariin liittyminen
9.00-9.30 Aiheen käsittely ja yhteenveto


Valmentajasi webinaarissa
Anniina Hukari
on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.
Anniinalla on yli 20 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, opettaja ja business coach master, joka on opiskellut myös mm NLP:tä sekä aivotutkimusta.
Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.

TAITO TRAINING

 

Tutustu myös 1.12.2021 järjestettävään Jaksamista ja hyvintointia työyhteisöön -tapahtumaan! Tässä virtuaalisesti järjestettävässä Expert -seminaaripäivässä sinulla on mahdollisuus kartoittaa omat ja tiimisisi työuupumuksen riskitekijät Maslach Burnout Inventory -profiilin avulla. Lisäksi opimme erilaisista työkaluista ja menetelmistä, jotka edistävät työkykyä ja jaksamista sekä henkilökohtaisesti että työyhteisönä. Lue lisää täältä >>

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Mikä meitä uuvuttaa? Tunnista ja estä työuupuminen arjessa.
19.11.2021 09:00 - 09:30

Lisätietoja
anniina@taitotraining.fi
0505700856