Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Mihin sopii ArchiMate, UML ja BPMN? Ymmärrä erot!

28.02.2018 09:00 - 10:00

Valitettavasti yleispätevää mallinnuskieltä ei kukaan ole vielä kehittänyt. Tällä hetkellä suosituimmat mallinnuskielet ovat ArchiMate, BPMN ja UML. Olen nähnyt, että esim. ArchiMate-mallinnuskieltä yritetään käyttää kaikkeen mahdolliseen, mihin sitä suinkaan ei ole tarkoitettu. Kullakin kielellä on omat käyttötarkoituksensa. Valitse siis mallinnuskieli käyttötarkoituksen mukaan!

Entäs jos tarvitsee mallinnuskieltä laajaan kirjoon? Silloin on ratkaisevaa, millaisen mallinnusvälineen valitset – tukeeko se kaikkia mallinnuskieliä. Tässä seminaarissa Tarja kertoo, mihin kutakin kieltä on tarkoitus käyttää ja miten selvitä, jos tarvitsee kaikkia.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Mihin sopii ArchiMate, UML ja BPMN? Ymmärrä erot! Puhuja: Tarja Raussi, Senior Consultant (Coala)

Tarja Raussi on käyttänyt eri mallinnuskieliä vuosikymmeniä. Hän käytti UML:ää jo 1990-luvulla. Kun BPMN tuli kuvioihin, Tarja alkoi käyttää sitä, ja samoin kävi myös ArchiMate®-kielen tullessa. Tarjalla on toki sertifikaatteja, mm. UML ja ArchiMate®. Koska Tarja on tehnyt laajoja projekteja ja myös kouluttanut näitä kieliä, hän on joutunut miettimään, miten fiksuimmin selvitä koko paletin kanssa. Nykyään Tarja työskentelee Coalassa konsulttina ja käyttää päivittäisessä työssään kaikkia mallinnuskieliä.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Mihin sopii ArchiMate, UML ja BPMN? Ymmärrä erot!
28.02.2018 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154