Webinaarikalenteriin

Masterdata-analyysi prosessien avulla

15.04.2020 09:00 - 10:00

Jos tietojen mallinnuksen tukena käyttää toiminnan kuvauksia, välttää monta ongelmaa. Mm. norsunluutorniksi nimitetyn. Tämä pätee myös masterdatan osalta; lähtökohdaksi kannattaa ottaa liiketoiminnan prosessit. Prosessien virtausta kuvatessa voi samalla tunnistaa, miten informaatio virtaa. Asiakastiedot syntyvät prosessin alkupäässä, mutta siirtyvätkö ne riittävässä määrin laskutukseen? Tietoja syntyy useissa eri paikoissa ja joskus siihen on perusteltu syy. Lähestyipä asiaa tavalla tai toisella, on analyysien ytimessä tietoja tuottavat ja kuljettavat prosessit. Webinaarissa esitellään myös käytännön kokemuksia Coalan asiakastoimeksiannoista.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Masterdata-analyysi prosessien avulla Puhuja: Jouni Lähteenmäki, Senior Consultant (Coala)

Jouni on tehnyt arkkitehtuurin parissa töitä yli 20 vuotta ja liiketoimintalähtöinen kokonaisarkkitehtuurityö on pitkään ollut hänelle erityinen kiinnostuksen kohde.  Ison organisaation kokonaisarkkitehdin roolissa hän on ollut myös tukemassa strategian toimeenpanoa ja nähnyt siihen liittyvät haasteet.


HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Masterdata-analyysi prosessien avulla
15.04.2020 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154