Webinaarikalenteriin

Luo toimiva mindsetti hybridityöskentelyyn

29.10.2021 09:00 - 09:30

Luo toimiva mindsetti hybridityöskentelyyn

 

Miten onnistua hybridityössä, joka on tullut jäädäkseen. Hybridityö on muuttanut radikaalisti tapaamme työskennellä. Emme tule enää palaamaan vanhaan, joten nyt on tärkeä yhdistää ja tuunata parhaita hybridityön käytäntöjä ja oppeja. Mitkä taidot ovat relevantteja tässä ajassa?

Verkon välityksellä luotu yhteys on aina toisenlainen kuin livenä. Tulevaisuudessa onkin tärkeää turvata monien kaipaama sosiaalinen kanssakäyminen. Hybridityössä onnistuminen vaatii näin uusia käytäntöjä sekä pelisääntöjä ja uudenlaista tapaa vahvistaa vuorovaikutusta. Moni joutuu tarkistamaan myös omaa asennetta tulevaan. Kun työtä voi tehdä joustavammin paikasta riippumatta ja kun toimintatavat ovat selkeät, työtyytyväisyys sekä sisäinen motivaatio kasvaa. Avoin kulttuuri ja luottamus luovat onnistumisen edellytykset ja yhdessä voimme valmistautua laadukkaaseen hybriditulevaisuuteen.

 

Webinaarissa käsiteltäviä aiheita:

· Mitä itsensä johtaminen on hybridiaikana

· Utelias kasvun mindsetti supervoimaksi hybridiaikana

· Yhteiset toimintatavat ja luottamus uuteen hybridiaikaan

Webinaarin aikataulu:
8.45-9.00 Webinaariin liittyminen
9.00-9.30 Aiheen käsittely ja yhteenveto

 

Valmentajanasi webinaarissa:
Jaana Hautala

on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.
Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.

 

Tutustu myös 1.12.2021 järjestettävään Jaksamista ja hyvintointia työyhteisöön -tapahtumaan! Tässä virtuaalisesti järjestettävässä Expert -seminaaripäivässä sinulla on mahdollisuus kartoittaa omat ja tiimisisi työuupumuksen riskitekijät Maslach Burnout Inventory -profiilin avulla. Lisäksi opimme erilaisista työkaluista ja menetelmistä, jotka edistävät työkykyä ja jaksamista sekä henkilökohtaisesti että työyhteisönä. Lue lisää täältä >>

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Luo toimiva mindsetti hybridityöskentelyyn
29.10.2021 09:00 - 09:30

Lisätietoja
anniina@taitotraining.fi
0505700856