Webinaarikalenteriin

Kyvykkyydet liiketoiminnan kehittämisen tukena

19.11.2019 09:00 - 10:00

Kyvykkyyksistä on puhuttu viime aikoina paljon ja korostettu niiden keskeistä roolia osana liiketoimintalähtöistä kokonaisarkkitehtuuria. Keskustelu kyvykkyyksistä jää kuitenkin usein kovin teoreettiselle tasolle.  Miten liiketoiminnan ydin saadaan mallinnettua kyvykkyyksiksi? Tässä webinaarissa kuulet käytännön kokemuksia, miten kyvykkyyskarttoja on laadittu asiakastoimeksiannoissa.  Millä tavoin kyvykkyyskarttaa voi hyödyntää liiketoiminnan analysoinnissa ja kehittämisessä?

Tule kuulemaan kyvykkyyskartan laatimisen hyviä käytäntöjä - mikä toimii ja mikä ei.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Kyvykkyydet liiketoiminnan kehittämisen tukena Puhuja: Jouni Lähteenmäki, Senior Consultant (Coala)

Jouni on tehnyt arkkitehtuurin parissa töitä yli 20 vuotta ja liiketoimintalähtöinen kokonaisarkkitehtuurityö on pitkään ollut hänelle erityinen kiinnostuksen kohde.  Ison organisaation kokonaisarkkitehdin roolissa hän on ollut myös tukemassa strategian toimeenpanoa ja nähnyt siihen liittyvät haasteet.


HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan täältä.

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Kyvykkyydet liiketoiminnan kehittämisen tukena
19.11.2019 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154