Webinaarikalenteriin

Lean esimiehen toimintamalli

27.11.2020 09:30 - 10:15

Lean esimiehen toimintamalli

27.11.2020 klo 09:30 - 10:15

McKinsey & Companyn teettämän tutkimuksen mukaan lähes 70% organisaatioiden muutoshankkeista epäonnistuu. Tutkimuksen perusteella näyttäisi siltä, että muutoksen epäonnistumiseen johtavat tekijät ovat suhteellisen yhteneväiset ja kulminoituvat vahvasti johtamistyöhön. Lean-ajattelu ja menetelmät kiinnostavat tällä hetkellä lukuisia organisaatioita, esimiehiä ja johtajia. Miten viedä läpi onnistunut Lean-muutos? Miten toimin esimiehenä, jotten ole muutoksen esteenä?

Tule kuuntelemaan Hannu Järvelinin näkemyksiä Lean-muutoksen jalkauttamisesta: Mitä se edellyttää & minkälaisin keinoin onnistunut Lean-muutos  viedään läpi organisaatiossa. Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat luoda Lean-kulttuurin yritykseensä.

Webinaarissa käsittelemme mm. seuraavia teemoja:

  • Lean-esimiehen rooli ja toiminta muutoksessa
  • Mittareiden & seurannan toteuttaminen
  • Miten toimin esimiehenä, jos muutosta ei tapahdu?

Tervetuloa kuulemaan ja pohtimaan Lean-muutoksen toteuttamista kanssamme!

Valmentajana webinaarissa toimii Hannu Järvelin

Hannu Järvelin on kokenut ja businessorientoitunut asiantuntija jolla on merkittävä kokemus tuotekehityksen, valmistuksen, logistiikan, hankinnan ja laadun alueilla ja kaikissa näissä myös johtotehtävissä. Hannun erikoisalueita ovat faktapohjaiset ja busineksen kannalta ensisijaiset parannushankkeet joiden arvo myös todennetaan, toimintajärjestelmät, strategiat ja Lean Six Sigman käyttö jatkuvassa parantanisessa.

Hannun co-hostina toimii KM, Lean Asiantuntija Johanna Kuisma

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Lean esimiehen toimintamalli
27.11.2020 09:30 - 10:15

Lisätietoja
johanna.kuisma@erinomainen.fi
358 40 5563746